Reklama

Reklama

Quinnův případ

Trailer

Obsahy(1)

Šéf policie malého karibského ostrova Xavier Quinn (Denzel Washington) vyšetřuje vraždu vlastníka řady holdingových společností, jenž financoval boj proti komunistům v Jižní Americe. Hlavním podezřelým je jeho starý přítel z dětství Maubee (Robert Townsend), ale pátrání odhalí podivné skutečnosti vrhající na případ zcela jiné světlo. Slabošský guvernér ostrova Chalk (Norman Beaton) se pokouší celou věc smést ze stolu a Quinnovi dochází, že tu jde o mnohem víc než jen snahu nezastrašit turisty.
Snímek byl natočen podle románu A. H. Z. Carra Finding Maubee. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Dle zdejšího hodnocení jsem se trochu obávala, zda nevstoupím do maléru, ovšem ukázalo se, že pro mě je to bezproblémově koukatelný snímek.. Jedná se o solidní kriminálku, jejíž hlavní předností je mladý Denzel Washington, charismatický chlapík a v bílém zatraceně sexy.. K tomu příjemná ostrovní atmosféra, hudební podmaz pěkný, vyšetřování vraždy obstojné, hledání sám sebe zajímavé, ode mne poctivé tři hvězdy.. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Film zcela o ničem. Ničemné krimi, které vás nezaujme absolutně ničím, zejména ne příběhem, napětím, originalitou, scénářem, hereckými výkony, přínosem, hudbou, zábavností a už vůbec ne uměleckým dojmem a během sledování (pokud to tedy budou vůbec ještě někdy dávat) budete mít časté, téměř neukojitelné touhy tuhle zbytečnost vypnout a pokud tak náhodou neučiníte, stejně se nepřemůžete a budete dělat něco jiného a Quinnův případ použijete pouze jako kulisu, aneb - podle sebe, soudím vás. Značně mě mrzí, že takovéto filmy, které nenabízí nic, ale nejsou pro nikoho nijak protivné či kontroverzní, jsou na tom v hodnocení lépe, než mnoho mnohem zajímavějších, odvážnějších snímků, které se, narozdíl od tohoto, o něco snaží a nejde pouze o výrobek z pásové výroby. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Předně musíme přijmout fakt, že tohle není ani tak o tom, kdo je vrah, jako o tom, jak se hledá místní polda, kým vlastně je. Má americké školy, chová se jako drsoň, ale úplně zapomněl na své kořeny. I proto si z něho dělají v baru srandu, když mu zpívají písničku Mighty Quinn. Teprve, když to dokáže vstřebat, povede se mu vyřešit i případ, do kterého by ráda strkala prsty i americká vláda. Okořeněno jemným humorem a nadhledem, ostatně i ta stylizace Washingtona do věčně uhlazeného v bílé košili má svůj význam. Na 4 hvězdy to není, ale na silné tři ano. I díky těm písničkám. ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

V karibiku je ostrov a všickni tam dělají hovno akorát jsou zhulený. Policejní náčelník je vzdělaný, dabovaný hlas má poněkud pederastní, nicméně sympaťák vyšetřující vraždu. Ostatní negři mají dredy, jsou nesympatičtí a příroda je krásná. A pak se zjistí, že vrah je had. O tom je tento zbytečný primitivní blábol ala crimi caribic. A hudba stojí taky za hovno, abych nezapomněl... ()

5150 

všechny recenze uživatele

Zápletka je lehce zmatená a než vám dojde, kdo a proč, musíte se dost namáhat. Škoda, protože jinak má tohle krimi poměrně pohodovou atmosféru v rytmu jamaiského raege. Denzel Washington je zde mladý a krásný a nosí slušivou uniformu, záporák M. Emmet Walsh má taky něco do sebe a nakonec i ten písničkový doprovod byl fajn (mj. "I Gotta Keep Moving On" od UB40 a jeden kousek přidá i D. Washington). ()

Galerie (84)

Reklama

Reklama