Reklama

Reklama

The Rental

Trailer 1

Obsahy(1)

Dva páry si na predĺžený víkend zarezervujú krásne sídlo na pobreží. Trochu ich prekvapí nepríjemný správca (Toby Huss), ale ten zakrátko zmizne a môže sa začať víkend plný prekvapení. Tie ale vôbec nebudú príjemné a vysnívaná dovolenka sa po malej chvíli zmení na teror. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (104)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Dva páry si na predĺžený víkend zarezervujú krásne sídlo na pobreží. Trochu ich prekvapí nepríjemný správca (Toby Huss), ale ten zakrátko zmizne a môže sa začať víkend plný prekvapení. Tie ale vôbec nebudú príjemné a vysnívaná dovolenka sa po malej chvíli zmení na teror. - Velmi príjemné prekvapenie. Najlepšie bude ísť do toho bez akýchkolvek informácií, pretože tvorcovia našli velmi sympatických hercov, vybrali perfektné miesto na natáčanie a darí sa im budovať vynikajúca atmosféra. Musím uznať, že rozjazd je na môj vkus pomalý a nemohol som sa dočkať toho, keď to trochu ožije, ale musím povedať, že to stálo za to. V druhej polovici to poriadne naberie na obrátkach a napätie sa úplne vystupňuje. Či už ide o psychologický alebo fyzický teror, na debut sú oba aspekty zvládnuté vynikajúco. Záver dopadol presne podla môjho vkusu. Tajomný, depresívny, a hlavne neobjasňujúci všetko až do posledného detailu. + herec z Outcast, Martyrs, The Invitation a Havenhurst + herečka z A Girl Walks Home Alone at Night a XX ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

SPOILERY Pár A a pár B vyrazí na víkendový pobyt do osamělé chalupy u útesu, kde se samec A vyspí se samicí B. Pak je všechny někdo utluče kladivem. A to je všechno. Já bych sice neměl problém s takhle jednoduchým dějem, ale to by se něco muselo začít dít dřív, než v poslední dvacetiminutovce. Do té doby se tu vlastně jen planě žvanilo a celé to působilo jako amatérské vztahové drama. A aby toho nebylo málo, neobtěžoval se mladší Franco ani s osvětlením vrahovy motivace, či s odhalením jeho identity. Velká bída. 15% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Sídlo u moře k pronajmutí, bráchova holka k nakousnutí a lebky všech přítomných k rozlousknutí.. Zajímavá hra s žánrovými standardy a diváckým očekáváním, která se, když jde do tuhého, nepárá s postavami ani jejich motivací. Dave Franco to má s režírováním stejně jako s imitováním Roberta De Nira. Je to na dobré cestě, ale pořád je co zlepšovat.. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Väčšie klišé už ani nemôže byť. Nevera, riešenie vzťahov, a potom všetkých naháňa vrah. To už aj Rossakunda Pičnerová píše tvorivejšie. Navyše vrah je proste VRAH - anonymný, bez tváre a bez bližšieho motívu. Stále som dúfala, že tam bude nejaká hlbšia zápletka, niečo, čo by vysvetľovalo konanie vraha, preto som to dopozerala až do konca. To som však následne oľutovala. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Možno to bude znieť divne, ale verím, že keď si pozriete koncovú 20-minútovku, dáte mi za pravdu: z The Rental by sa pokojne mohla stať séria á la Piatok 13. To prostredie na to má. Lesy, megaluxusný dom uprostred nich, more, pláž, hlboké priepasti, temné noci plné hustej hmly a slnečné, ale napriek tomu studené dni. A „on“. Problém je, že sa z tohto séria nikdy nestane a zostane len pri jednom filme. Ale vydarenom. Finále na mňa zapôsobilo tak mocne, že som chvíľu uvažoval nad štvrtou hviezdou. Napokon ju však nedávam, na to je to predsa len miestami rozvláčna nuda. A, to najmä, po záverečných titulkoch si uvedomíte, že mnohé z toho, čo ste videli, azda ani pre príbeh nemalo význam. Kým neviete, o čo ide, čo sa hrdinom vlastne deje, tak si vravíte, že na konci do seba všetko zaklapne, ale ono to vlastne príliš nezaklapne a zo všetkého najviac mi to pripadá tak, ako keby Dave Franco natočil vzťahovú drámu a potom ho to prestalo baviť, vyhodil posledné strany scenára do koša a narýchlo dopísal hororový záver. Oceňujem kvalitnú prácu so sympatickými hercami, z nich aj najslabší má celkom slušne napísanú rolu (favoritom je ale pochopiteľne Dan Stevens z Legion a Apostle Garetha Evansa). ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama