Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Vlkodlačí verze Psa baskervillského? Vyhlíží to tak, ale v průběhu celkem nudného děje se to od své velké předlohy značně odchýlí. Je to ale škoda, protože začátek je jak z partesu, prvních patnáct z pouhých šedesáti minut jsem film fakt hltal, nádhernej úvod, vynikající kamera a parádní studiovej bezútěšnej venkov. Ale příjezdem policajtů se začne mluvit a mluvit a mluvit, atmosféra vyšumí a mohl jsem si užít leda některé velmi špatné herecké výkony. Kdepak, studio 20th Century Fox horory nikdy neumělo, povedený závěr (pohříchu jen pětiminutový) už nestihl zlepšit zkažený dojem z jinak hezky rozjetého vlkodlačího hororu. A je to škoda. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Máme tu staré šlechtické sídlo na sklonku 19. století a kletbu, která pronásleduje rodinu, jenž v tomto sídle žije. Všichni její členové zemřou za záhadných okolností anebo spáchají sebevraždu. Tyto události přijede vyšetřovat mladý detektiv ze Scotland Yardu se svou asistentkou. __ Hodinová hororová jednohubka. Příběh mohl být lepší. takto mám pocit, že se tam téměř vůbec nic nestalo, ale na druhou stranu nuda to taky nebyla a celkem jsem byl překvapenej, jak to bylo pěkně natočený, jakou to mělo dobrou atmosféru, kulisy a ani herci nebyly ty trapné toporné figury, jak je známe z podobných hodinových béčkových starých hororových produkcí. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Štúdiová výprava má naozaj niečo do seba. A ak k tomu prihodíte zopár trikových, ručne maľovaných pozadí, dokonalá ponurá atmosféra je na svete. Vedel to aj pán Coppola, ktorý podobný postup podstúpil pri réžii svojho DRACULU. V tomto prípade ide skôr o kriminálku ako horor, ale aj vďaka krátkej minutáži a šikovnej réžii ide o snímok, ktorý nemá tendenciu vo svoje svižnosti poľavovať. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tajemné a na pohled strašidelné sídlo Hammondů na útesu, pod ním bouří mořský příboj, válí se mlha a za mrazivé noci vylézá ze svého úkrytu monstrum, co má na příslušníky rodu spadeno. Zaútočilo naposledy před dvaceti lety a zdá se, že je zpět. Helga Hammondová, žijící v rozlehlém domě s bratrem Oliverem, je osvícená žena, co legendám a báchorkám nevěří. Jenže po děsivé noci, kdy téměř ztratila bratra, začíná, i když jen velmi pomalu, pochybovat. Atmosférický horor se odehrává ve strašidelných kulisách, nechybí rozhovory u krbu se šlehajícími jazyky ohně, kočár tažený koňmi jedoucí po mlžném koberci ani tajemná podzemní krypta. Divák je dlouho necháván na pochybách, zda vraždí člověk či nějaká nadpřirozená bestie. Krásná šerosvitná kamera obzvláště vynikne u restaurované a vyčištěné kopie. Snímek pro milovníky starých hororů, dnešní divák by nad ním možná mávl rukou. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Vlkodlacina s hodinovou stopazi...to zni temer idealne... Problem ale je, ze jde o konverzacni zalezitost, takovou hricku, a spis nez horor to pripominalo komedii nebo krimi. Prisera se tam objedvi asi na vterinu, a jeste ke vsemu neni vubec priserna... :) Ale i tak je film pro ukraceni dlouhe chvile v pohode, a milovnikum starych "britskych" casu lze s klidem doporucit. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama