Reklama

Reklama

Obsahy(1)

George Newman a jeho kamarád Bob přijdou o práci ve fastfoodu Burger World. George se proto rozhodne převzít kanál 62, krachující lokální televizní stanici, kterou jeho strýček Harvey vyhrál v pokeru. George ze stanice přes noc udělá úspěch tím, že vrátného Stanleyho Spadowskiho udělá moderátorem show pro děti. Nový majitel potom naplní vysílání nejrůznějšími bizarními pořady, které zvýší sledovanost a stanici zachrání. To se ale brzy přestane líbit řediteli konkurenčního kanálu 8 R.J. Fletcherovi, který hrozí, že bude stanici sabotovat, a George tak musí přijít na to, jak svůj úspěšný podnik uhájit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

NJD 

všechny recenze uživatele

Byly časy, kdy jsem Al Yankovice šíleně žral, ale už jsem na to asi moc starej :D nebo je UHF až moc velká hovadina - to spíš. Pár relativně povedených skečů tam sice bylo (třeba ten s knírkem), ale celkově jsem spíš většinu filmu doufal, aby už byl konec. Snaha spojit jednotlivé skeče dohromady se totiž moc nepovedla - ta omáčka kolem prostě vůbec nebyla vtipná a diváka tak akorát otravovala. Radši si tak půjdu pustit Like a Surgeon nebo Amish Paradise, abych si spravil chuť :) ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Takže,Yankovic nemá moc komediálního talentu a proto komedie trpí. Jinak má naprosto všechny klišé jaké má mít. Nezodpovědný chlap dostane velkou příležitost,rozpadne se mu vztah s krásnou a úžasnou dívkou a musí bojovat proti slizkému záporákovi a vše se vyřeší jako zázrakem až na konci. Nasmál jsem,ale paradoxně většinou ve scénách kde není Yankovic. Na začátku jsem čekal jak dopadne parodie na Indiana Jonese a on se jednoduše nechal tím kamenem převálcovat. Parodie na Ramba byla lepší,bohužel taky ne moc vtipná. Ať si každý říká a píše co chce,v té scéně se v rtulníkem se Stallone netvářil tak nasraně,ale jeho pokřik chytl dobře. A pak ta scéná s mimozemšťanem. Jen díky pěkné představitelce co hrála Yankovičovu přítelkyni a skvělého hereckého talentnu McCarthyho a pár povedených vtípkům dávám tři hvězdy,ale podruhé už to vidět nemusím. Ale film Gándhí 1 a 2 byl chtěl vidět,tedy tam předváděnou verzi. ()

Reklama

K.O.vi 

všechny recenze uživatele

Dobrá béčková komedie o tom, jak pár amatérů, potom co je vyhodí z práce - Burger Worldu, provozuje lokální televizní stanici (kanál 62). Dělají si i vlastní pořady: Stanley Spadowski (Michael Richards) a jeho dětská show, pořad o domácích mazlíčcích Raula Hernandeze, pořad pro domácí kutily, ve kterém si kutil uřízne prsty na cirgulárce: "Jsem to ale nešika... Celý jsem zčervenal.. " :o) ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem si poskládal hromadu vtipných scének z internetu, které mi již řadu let občas někdo ukázal na telefonu a já stále nevěděl z čeho to je. Sekládaná parodie působí dnes již trochu prkenně a fakt záleží v jakém rozpoložení jste a nebo jaký máte vkus. Každopádně srandu si Yankovic v dobách, kdy u nás se zvonilo klíčema uměl udělat z čehokoliv. 60% ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Parodie je žánr, který má velmi tenkou hranici mezi nepovedeným a perfektním humorem. „UHF“ (co má tahle zkratka znamenat opravdu nevím) tuhle hranici směrem k výbornému humoru překročí velmi sporadicky. Většinou jsem koukal na dění na obrazovce s přesvědčením, že tohle přece nemohl nikdo schválit. Většina scén postrádá jakýkoliv humor a parodie mnohdy vyznívá zcela do prázdna. Několik sekcí jsem prostě překročil, protože už jsem se na ně nevydržel dívat. Příkladem je hudební vsuvka (opravdu příšerná) scénka s Mexičanem a jeho zvířátky. Nejhorší ale je, že hlavního hrdinu přehrávají v humoristické rovině herci ve vedlejších rolí. Nuda. ()

Galerie (9)

Související novinky

Daniel Radcliffe bude Weird Al Yankovic

Daniel Radcliffe bude Weird Al Yankovic

20.01.2022

Zatímco by se herec Daniel Radcliffe měl brzy v našich kinech ukázat díky hvězdně obsazené akční komedii Ztracené město se Sandrou Bullock, Channingem Tatumem a Bradem Pittem v hlavních rolích,… (více)

Reklama

Reklama