Reklama

Reklama

Bijo no harawata

  • Japonsko 美女のはらわた (více)
Japonsko, 1986, 68 min

Recenze (3)

Ruut

všechny recenze uživatele

Tohle mi nepřísluší moc hodnotit, protože jsem neměl sílu zkouknout to celé. Je to kombinace soft porna a brutálního násilý. Bez jakékoliv snahy o děj. v době vzniku (před 20 lety) to musel být obrovský šok. Ale protože mám nakoukaných víc převážně japonských bejkovin podobného ražení tak mě to zas tak nepřekvapilo. Přirovnal bych to k mixu nekromantika 2 a The Necro Files 2, tedy spousta sexu a násilí sloužícího jako hoodně perverzní péčko. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Náhodou mě se to líbilo,aby taky ne. Znásilnění mi ve filmech velice vadí,ale tady to semnou nehlo. Špatně natočené,ale nápad s drogou a mutantem je skvělý,jen filmu vadí krátká stopáž,klidně bych to prodloužil a škoda jen,že vrchol,monstrum a vraždy jsou v posledních minutách. Jinak jsem v celku spokojen. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Trochu viacej deja a menej erotiky než v prvom dieli, ale inak sa to vlečie rovnako. Impotentný jakuzácky kápo, jeho nadržaná manželka a ich banda dementných poskokov tu unášajú ženy a znásilňujú ich. Hrdinka sa rozhodne túto bandu zlikvidovať, taktiež však skončí znásilnená a napumpovaná smrtelnou dávkou drog. Nezomrie, ale zmutuje do červeného pizza monštra s obludným vtákom ktorý má doslova vlastnú hlavu. To sa udeje až niekedy v poslednej štvrtine, dovtedy tam okrem nejakých tých znásilňovačiek nič moc zaujímavé nie je. V závere to drogová kreatúra konečne rozfofruje a vytasí niekoľko pekných gore scén, z ktorých stojí za zmienku prepichnutie nebohej obete tým monster penisom a taktiež udusenie jedného chudáka veľkým slizkým zadkom. ()

Reklama

Reklama