Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teddy Jackson je neúspěšný podnikatel v oblasti fitness v Yorktownu ve Virginii, který byl vyhozen z místní posilovny za to, že rozdával reklamní brožury bez adresy tělocvičny. Rozhodne se, že to své ženě Lori neřekne, a vezme ji do Onancocku na oslavu jejích narozenin. Nechá ji v místním wellness a jede připravit ubytování do pronajaté chaty. Ale protože si vytiskl voucher na své tiskárně, kde docházel toner, vstoupí do špatné chaty, kde je jako rukojmí držen muž jménem Coughlin. Gangster, který tam hlídá, si ho splete s nájemným zabijákem - "Mužem z Toronta", talentem na brutální výslechy. Omylem se mu podaří Coughlina zastrašit, a ten prozradí kód, který původně nechtěl gangsterům říci. V tu chvíli dorazí FBI. Zjistí, že Teddy není Muž z Toronta, ale přesvědčí ho, aby se za něj vydával, a pomohl tak dopadnout venezuelského plukovníka Marina, který chystá ve své zemi převrat.. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Nehádam sa, že sa jedná o šablónovitú Hartovicu, kde hrá neschopné tupelo po boku badass týpka. Ale dialógy sú zábavné, Woody si tiež evidentne užíva momenty, keď je za totálneho vola, akcia miestami prekvapivo kulervoucí. Ale čo si zapamätám asi jediné je mlátička v gyme s vidlákmi a na jeden shot snáď 7 minút. Mňa toto vždy hrozne dostane, lebo ten film je priemer, to si neklamme. Nemuselo to tam byť a nič by sa nestalo. Napriek tomu, tú námahu si dali a to mi príde veľmi sympatické. Fajn. Príjemne ukončený týždeň. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Patrick Hughes po filmoch The Hitman's Bodyguard a Hitman's Wife's Bodyguard opäť natočil jeden „buddy film“ (teraz pre Netflix). Základná koncepcia filmu je postavená na klasických základoch tohto sub-žánru akčných filmov a prakticky nevyrukuje s ničím takým, čo by diváka aspoň trochu mohol prekvapiť. Chémia medzi ústrednou dvojicou, ktorá je alfou a omegou úspechu takýchto filmov, je pomerne krehká. Woody Harrelson je pevným bodom (určite by som bol zvedavý na to, ako by to dopadlo, keby rolu muža z Toronta, podľa pôvodných plánov, zahral Jason Statham – za info vďaka užívateľovi hansel97), ale Kevin Hart je miestami až dosť a zbytočne „ukecaný“. Určite by som privítal menej avšak oveľa ráznejších a vtipnejších dialógov (a scén) od neho. (Je vidieť, že z filmu Central Intelligence sa príliš nepoučil.) Film Muž z Toronta je tuctovým, ktorý vďaka W. Harrelsonovis  síce sem-tam má pár dobrých momentov, ale nižšia úroveň (a vtipnosť) dialógov nechali svoje stopy na filme. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

V americké a francouzské kinematografii nalezneme spoustu snímků s jedním drsňákem a jedním troubou, kteří spolu sdílí nějaký úkol/cíl a k jeho dosažení se vinou osudu vzájemně potřebují. A lze to natočit vtipně i nevtipně, více či méně akčně, výsledek posoudí pak diváci. Já tyhle snímky nevyhledávám, avšak v době vánočního odpočinku jsem se mu nebránil a překvapivě se smál více, než bych očekával. Kevin Hart se svojí malou postavou představoval záruku humoru už v Jumanji, stejně tak byl terčem mnoha vtipů i v tomto případě. Woody Harrelson byl možná nějak přifouknut a přimaskován, aby působil děsivě a hrůzyplně. Oba dokázali z této akční komedie vytřískat maximum a jako bonbonek se objevovali všichni další muži z Miami, Tokya, Moskvy... ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele

Trápne, hrozné, vtipné a hlúpe. Ak sa vám občas stane že u filmu zaspíte, tak The Man from  Toronto nepozerajte. Hrôzostrašné herecké výkony Kevina Harta a Woodyho Harrelsonona mi spôsobujú mentálnu i fyzickú bolesť, už pri pohľade na jednoduchý príbeh bez väčšieho významu sa mi chce vracať. Lenže ono to v konečnom dôsledku nevyzerá zle. Len celý film sa ťahá nudne a nezaujímavo. Kevin Hart sa to snaží ako tak zachraňovať jeho vtipnými grimasami ale nepomáha to. Woodyho som pokladal za herca, ktorý vie kde má hrať. No bohužiaľ  toto mu nevyšlo a aj keď sa snaží pôsobiť drsne, tak akurát je k smiechu. Vlastne čo sa aj čudujem keď je to od Netflixu. Je to škoda že táto veľká streamovacia spoločnosť dáva peniaze do takýchto divných pafilmov. A občas sa nájdu skvosty ako Stranger Things či Ojingeo geim. Avšak toto nie sú filmy, sú to seriály, ktoré Netflixu idú asi lepšie. Som dosť sklamaný že film dopadol takto skromne, ani nie skromne než hlúpo. Proste zabíjak sa skamaráti s týpkom, ktorý ho má napodobňovať takže všetku vážnosť, ktorý  Woody Harrelson v tomto filme mal, už nemá. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na Netflix to nakonec nebylo zas tak zlé.Na Muži z Toronta je sice dost vidět, že byl původně šitý na míru Stathamovi, který by se sem hodil víc, ale Harrelson to nakonec ustál se ctí. Jeho chemie s Hartem, hrajícím pořád to stejné, je sice na hraně a tvůrci nedokáží z kontrastu užvaněného, neschopného trpaslíka a drsného zabijáka vytěžit víc než klišoidní standard, ale jako oddechovka nakonec MFT docela funguje.Mohlo to nicméně dopadnout mnohem lépe...60% ()

Galerie (79)

Zajímavosti (3)

  • Otec Woodyho Harrelsona (Muž z Toronta) Charles byl skutečný nájemný zabiják. Byl odsouzen ke dvěma doživotním trestům za zavraždění soudce Johna H. Wooda v roce 1979. (NiWi)
  • Muž z Toronta (Woody Harrelson) ve filmu jí durian, což je exotické ovoce, jehož příšerný zápach při zrání patří mezi ty nejhorší na světě. Dá se přirovnat k odpadní stoce či hnijící mrtvole. (NiWi)

Reklama

Reklama