Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bill Doolin (Audie Murphy) je propuštěn z vězení a vrací se domů vlakem, který je přepaden Daltonovým gangem, jenž se skládá z Billových přátel z dětství. Doolin je s nimi spojován a je obviněn z napomáhání trestnému činu. Stává se z něj psanec a útočiště hledá na ranči u napraveného člena gangu, kde doufá v útěk s jeho dcerou do Jižní Ameriky. Podaří se mu to? (cheyene)

(více)

Recenze (2)

ilclassico 

všechny recenze uživatele

Svižný, slušný béčkový film. Nemám rád, když Audie hraje psance, což hrál ve svých prvních filmech. Přece jen, z jeho dětskou tvářičkou, se lépe hodí pro klaďasy. V tomto westernu jsem se dozvěděl, že i zločinci jsou celkem slušní lidé. Nezáleží, kolik lidí jste zabil, kolik bank a vlaků přepadl. Když vás chytí, odsedíte si svoje a jestliže na vás čeká pěkné děvče a ranč, můžete začít znovu. Tak jest v Americe na divokém západě. V rámci žánru za 3. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Klasický americký western se sympatickým Audie Murphym a příběhem, kde se hlavní hrdina stává psancem, když je zpočátku nařčen z vlakové loupeže, kterou má na svědomí gang, jehož členové jsou jeho přátelé. The Cimarron Kid je pohodová podívaná, která skalní fanoušky žánru jistě neurazí. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama