Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté co je svědkem sebevraždy právníka mafiánů, přijme 11letý chlapec pomoc soucitné mladé právničky, která je odhodlaná chránit jeho i celou jeho rodinu a zajistit, že bude právu učiněno za dost. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (156)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Rok po Volném pádu přišel Joel s tímhle příběhem o klučinovi, kterému před smrtí řekl mafiánský právník, kde jeho klient schovává odpadky a z Marka to teď všichni chtějí dostat. Plno blbostí ve scénáři a nesympatická dětská postava - idelální film, když se chcete vytočit. U Schumachera mám pocit, že ty jeho dobré filmy byly spíš dílem nahody, protože převažuje počet těch horších. 3.5/10 ()

Anderas 

všechny recenze uživatele

Ničím výrazným mě film sice neohromil, na druhou stranu ale ani neurazil. Pár světlých momentů se najde vždy, místy velmi napínavé no a herecké výkony také nejsou z nejhorších, nejvíce bych vyzdvihl asi představitele malého chlapce, který se nemusel přetvařovat, aby hrál tak jak bylo třeba. No a konec je pochopitelně staré klišé, nicméně na lepší průměr to stačí úplně. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Film Nebezpečný klient už jsem chtěl vidět dávno, ten příběh mě totiž velmi zajímal, stejně jako mě zajímal herecký výkon Brada Renfra, ale teprve nyní se mi povedlo ten snímek vidět. A stálo za to si počkat. Jedná se o zajímavý a napínavý film od začátku až do konce. A nutno říct, že velkou zásluhu na tom má již zmíněný Brad Renfro v hlavní roli. To byl tak neuvěřitelně talentovaný herec, který prostě dokázal každé své roli vtisknout své herecké nadání a hlavně určité charizma, a zde svůj talent znovu prokazuje po celou dobu filmu. Velmi často si říkám, jaká velká škoda, že už bohužel nežije. Ale zpět k filmu. V tomto případě měl totiž Brad velmi kvalitní podporu v podobě Susan Sarandon, která za ním příliš nezaostává a podává taktéž kvalitní výkon. A do třetice tu má zajímavou roli i Tommy Lee Jones, který ale zde hraje spíše toho zlého, který nemá zájem o bezpečnost dítěte, ale jde mu pouze o svůj vlastní prospěch. Co se týče dějové stránky filmu, tak tam je to samozřejmě bez jediné chybičky. Ten příběh je napsán a zfilmován tak úžasně, že mi ten čas s filmem strávený velmi rychle utekl a dokonce jsem měl pocit, že jakmile bych se jen na vteřinku podíval mimo televizní obrazovku, tak by mi něco podstatného mohlo utéci, a tento pocit nemívám u filmu zrovna příliš často. Dokonce tenhle snímek zaujal i mojí mamku, a to je co říct, ta usíná skoro u každého filmu, který se vysílá ve večerních hodinách. Zkrátka a dobře toto je vydařený film a v mých očích je to dokonce snad nejlepší krimithriller, který jsem kdy viděl. Proto bez jakýchkoliv pochybností a sebemenšího zaváhání uděluji pět hvězdiček. ()

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Miluju tříleté hrdiny s náušničkou, kteří jsou psychicky odolnější než parta agentů vyškolená v FBI. Sám jsem si občas krupnul, a to jsem byl s nebojácným synkem spojen jen přes TELEmost. On tam byl fyzicky a ničeho se nebál. Svědčil dokonce proti T.L.Jonesovi. Kvituji. Lidé, kteří jdete do boje proti největším hvězdám, +420 733 195 348 je k dispozici 24 hodin denně. Vím, začátky jsou těžké, ale jsem tu pro vás. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Zopár sfilmovaných právnických trilerov od Johna Grishama mám rád (Kedy zabiť), no väčšina z nich dopadne ako Klient: skúsený režisér sa zjavne nudí, bombastické herecké obsadenie je zarážajúco nevyužité, scenár zbytočne komplikovaný a celé je to chladné ako januárové ráno. Diváci ale v 90. rokoch na podobných látkach frčali, takže nečudo, že to pri skromnom 45-miliónovom rozpočte na celom svete zarobilo 117 miliónov. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Dávkovač cukríkov PEZ v podobe Elvisa Presleyho bol oddelením rekvizít navrhnutý špeciálne pre film. (m.a.t.o.)
  • V tomto filmu debutoval Brad Renfro. (Pumiiix)
  • Dianne Sway (Mary-Louise Parker) ve filmu uvedla, že jí je 27 let. Její představitelce přitom bylo přesně 30 let. (KajusaK)

Reklama

Reklama