Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté co je svědkem sebevraždy právníka mafiánů, přijme 11letý chlapec pomoc soucitné mladé právničky, která je odhodlaná chránit jeho i celou jeho rodinu a zajistit, že bude právu učiněno za dost. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (156)

J-o-k-e-r 

všechny recenze uživatele

Možná to není nejlepší Grishamova kniha, přesto stále kvalitní. Filmová verze mě mile překvapila, velmi dobře se drží knižní předlohy, a i když něco bylo obměněno, to hlavní zůstalo zachováno, a to mě potěšilo. Navíc se zde setkala výborná herecká sestava v čele se S. Sarandon a T. L. Jonesem (jeho postava byla daleko lepší než v knize). Viděno krátce po dočtení knihy a spokojenost. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem trošku něco jiného. Čekal jsem, že se chlapec dostane do ochrany svědků a bude svědčit a kolem toho se bude točit děj. Očekávání nenaplněna. Ale nevadí, přistoupil jsem na to, však netradiční pojetí na škodu nikdy není. Ale dostal jsem takový mišmaš všeho možného - krimi, soudní drama, thriller, troška komedie. Chtělo se to spíše zaměřit na jednu věc a tu dotáhnout na 100%. Takhle je to takové všelijaké. Napínavých momentů tam moc není, některé situace jsou přitažené za vlasy a zbytek filmu už jsme viděli v jiných. Na druhou stranu tam hraje můj oblíbec TLJ a film rychle plyne, takže se na to dá celkem koukat. Ale je to jen na jedno kouknutí. Howgh! ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Film na jedno pozretie. Neurazí a nenadchne. Grisham má lepšie príbehy a Schumacher má lepšie filmy. Možno stojí za to vystihnúť výkon Susan Sarandon a Tommy Lee Jonesa. Ten ich južanský akcent riadne lezie na nervy. Ale funguje to. Problém je tu s napätím a s antagonistom. Pripomína mi to filmový Prípad Pelikán. Zápletka okej ale ku koncu tomu skrátka dochádza dych. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Dnes sem si oživil tenhle filmek. Přesně prototyp filmu z konce století. Herecky našlapaný, ovšem dějové takový nemastný. Líbilo se mě to ještě méně, než v době premiéry. Viděno v kině, což byl takovej ten průměrnej zážitek, kterej by byl skousnutelnější doma na dvd. Dnes tomu jednu vlasatici uberu, protože nijak zábavný to není. 40%. ()

Hopkins 

všechny recenze uživatele

Rozhodně film na který se dá podívat a dívat dokonce i herecké výkony nebyly špatné hodnotil bych to tak 80 procent z mé strany, Dokonce i přběh ky právník mafie se zastřelí a kluk je v nesprávnou dobu na nesprávném místě a mafie má strach tak se pokusí odklidit nepohodlné svědky. až na ten happy end to bylo typicky americké . ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • V tomto filmu debutoval Brad Renfro. (Pumiiix)
  • V dobe natáčania bol Brad Renfro zapojený do projektu DARE (vzdelávací projekt proti drogám a alkoholu). Paradoxom je, že Renfro bol potom niekoľkokrát pred svojou smrťou zatknutý a odsúdený za držanie drog. (m.a.t.o.)
  • Dávkovač cukríkov PEZ v podobe Elvisa Presleyho bol oddelením rekvizít navrhnutý špeciálne pre film. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama