Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté co je svědkem sebevraždy právníka mafiánů, přijme 11letý chlapec pomoc soucitné mladé právničky, která je odhodlaná chránit jeho i celou jeho rodinu a zajistit, že bude právu učiněno za dost. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (156)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Film na jedno pozretie. Neurazí a nenadchne. Grisham má lepšie príbehy a Schumacher má lepšie filmy. Možno stojí za to vystihnúť výkon Susan Sarandon a Tommy Lee Jonesa. Ten ich južanský akcent riadne lezie na nervy. Ale funguje to. Problém je tu s napätím a s antagonistom. Pripomína mi to filmový Prípad Pelikán. Zápletka okej ale ku koncu tomu skrátka dochádza dych. ()

dolin1 

všechny recenze uživatele

Hroznej film, skoro nic tu nefunguje tak, jak má, stupidní dialogy, přitaženej a nudnej děj, do toho všeho jeden nesnesitelně drzej smrad a neskousnutelná hlavní hrdinka (S. Sarandon jsem to teda ani na vteřinu nevěřil) z tohoto filmu dělá "zážitek" přesně v duchu dalších odpadů. co Joel Schumacher točí. Má dva slušný filmy - Volný pád a Telefonní budku - se zbytkem filmů silně aspiruje na mýho nejneoblíbenějšího režiséra. Začínám se jeho filmům raději systematicky vyhýbat. * za obsazení a kameru. ()

Reklama

salalala 

všechny recenze uživatele

Film na jedno zhlédnutí. V podstatě je to děsná blbost, která má spád, ale nic nového nepřináší, jasný průměr. Tommy Lee Jones hraje s přehledem, Susan Sarandon si nominaci na Oscara asi zasloužila, i když nějak zvlášť neexceluje. Renfro má bohužel ksichtík grázla, takže mu je těžko věřit tahle role. Ale špatně nehrál. Schumacher tady dokázal, že když má moc peněz, není to moc dobré. Není to průšvih jako jeho Batmani, ale k jeho nejlepším filmům to má hodně daleko, také díky dost hloupému scénáři. Ale na televizní pokoukání to stačí. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Rutinní pitominka v závěru sklouzávající až do parodie na thrillery, kde napětí úměrně stoupá s idiotským chováním postav a s vyvrcholením v neuvěřitelně kýčovitém závěru, pro nějž je slovo H-o-l-l-y-w-o-o-d v tom špatném smyslu slova jen slabý výraz. Takový rodinný film na Novu v osum ke žvýkání polystyrenových brambůrek zapíjených limonádou Jupí. Co je na něm mysteriozního bůh suď. Snad jen to, že autoři v nějakém kliššoidním rauši nacpali do téhle storky vše od rodinných traumátek až po předvolební političku a jak to dopadlo, když pejsek s kočičkou udělali film viz... Dvě a půl... Zaokrouhleno nahoru snad jen kvůli lehce vadnoucí - leč stále sladké Susan. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Na Schumachera veľmi ojedinelý film. Bohužiaľ nie kvôli jeho kvalite, ale vzhľadom na to, že buď natočí niečo takmer geniálne, alebo ťažký prúser. Klient je čistý priemer, čiže v jeho prípade výnimka. Televíznemu looku nepomáhajú ani super hviezdy. Tvorcovia sa snažili skopírovať Jonesovu postavu z Uprchlíka a tak nalákať divákov do kina. Knižná predloha mi prišla napínavejšia. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Dávkovač cukríkov PEZ v podobe Elvisa Presleyho bol oddelením rekvizít navrhnutý špeciálne pre film. (m.a.t.o.)
  • Dianne Sway (Mary-Louise Parker) ve filmu uvedla, že jí je 27 let. Její představitelce přitom bylo přesně 30 let. (KajusaK)
  • V tomto filmu debutoval Brad Renfro. (Pumiiix)

Reklama

Reklama