Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté co je svědkem sebevraždy právníka mafiánů, přijme 11letý chlapec pomoc soucitné mladé právničky, která je odhodlaná chránit jeho i celou jeho rodinu a zajistit, že bude právu učiněno za dost. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (156)

nash. 

všechny recenze uživatele

Ve své době hit, jehož halasný úspěch jsem tehdy příliš nechápal, a dnes, po repríze, už vůbec. Silné obsazení, úspěšná předloha, klasická historka, ve které figurují vlivný nafoukaný ambiciózní prokurátor, chudá leč udatná a spravedlivá advokátka, a mezi nimi malý hajzlík, který ví něco co by neměl a pro co by mnozí zabíjeli. Přesto je výsledkem jen průměrný thriller, nablýskaný, ale studený jak psí čumák. Když už Grisham, dám si příště raději Pelikána nebo Čas zabíjet. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Herecký obsazení slibuje hodně (Susan Sarandon, Tommy Lee Jones nebo Will Patton), ale nějak tenhle film nefunguje. Ze začátku to vypadá celkem slibně, ale pak se tam začnou odehrávat takový blbosti, že jsem myslel, že sleduju nějakou komedii pro děti od Disneyho. Jedenáctiletej kluk přechčije mafiány, fízly, prostě úplně všechny a ještě u toho v podstatě vyřeší případ. U Schumacherovejch fimů je sice zvykem, že jsou tak trochu přitažený za vlasy, ale co je moc, to je moc. 40% ()

Reklama

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Maly chlapec sa pripletie k samovrazde mafianskeho pravnika a dozvie sa informacie, ktore nemal vediet. Na to, že ide o thriller film postrada napätie. Väčšinu stopaze sa právnici naťahujú o mladého svedka. Začiatok je výborný, ale koniec nie. Veľmi ľahko sa zbavili mafiánov. Mladý Renfro mal niečo do seba. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Grishamovky mám rada, no filmovým spracovaniam som okrem Klienta ešte nedokázala prísť na chuť. V tomto právnickom thrileri je hneď niekoľko logických chýb, no napriek tomu mu nechýba hojná dávka napätia a skvelých hereckých výkonov. Prichytila som sa pritom, ako som bola naštvaná na toho malého chlapca, ktorý si parkrát zbytočne vyrobil problémy a občas mala dojem, že zvíťazí tá ,,nesprávna strana". Ale to je celý Grisham. A tomu pocitu, že nejaký gangster ,,sa chytil do pasce" a prehráva na plnej čiare, sa len ťažko odoláva. ()

dezert 

všechny recenze uživatele

Jebka, ve které mě tak štval Brad Renfro, až sem radši fandil Tommy Lee Jonesovi. To byla taky jediná zajímavá postava z toho filmu. Toho smrada sem nemohl vystát. Ani Susan Sarandonové sem to ani na vteřinu nežral. Četl sem knihu, a to je teda hoooooooodně něco jinýho. Záporáci na prd, klaďasi na ještě větší prd, takže sem fandil záporákům, ale pak už ani těm, jak mě to nezajímalo. Když to srovnám s Časem zabíjet, tak tady je škoda mluvit. The Client je chudá adaptace bez nápadu a navíc to vypadá jak televizní film. No fuj. Nikde ani napětí, ani nic jinýho, jen nuda. Jednu * jen za hlášky Tommy Lee Jonesa a pak... ještě za jednu hlášku, na kterou si už ale nepamatuju. Ale vím, že tam nějaká byla. Tohle je tak na stejné úrovní jak Batman & Robin. Možná je to tím, že scénář psal Akiva Goldsman. Rutinér blbej. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Dávkovač cukríkov PEZ v podobe Elvisa Presleyho bol oddelením rekvizít navrhnutý špeciálne pre film. (m.a.t.o.)
  • V dobe natáčania bol Brad Renfro zapojený do projektu DARE (vzdelávací projekt proti drogám a alkoholu). Paradoxom je, že Renfro bol potom niekoľkokrát pred svojou smrťou zatknutý a odsúdený za držanie drog. (m.a.t.o.)
  • Dianne Sway (Mary-Louise Parker) ve filmu uvedla, že jí je 27 let. Její představitelce přitom bylo přesně 30 let. (KajusaK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno