Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Atraktivní a veselá Hilary opět stojí před důležitým životním rozhodnutím - ztratila práci a rozešla se se svým přítelem. V novinách našla nabídku, že jistý bohatý pan Geddes hledá pro svého syna Victora pečovatelku. Hilary je přijata, ale brzy zjišťuje, že je to velmi obtížný úkol, protože Victor právě prodělává chemoterapii. Na Victorovo přání však zůstává, jeho stav se zlepší a nakonec se oba mladí lidé do sebe zamilují. Avšak nemoc se opět vrátí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (96)

kingik 

všechny recenze uživatele

Hilary opustí nevěrného milence a uchází se o místo domácí ošetřovatelky v exkluzivní čtvrti. Bohatý obchodník ji sice odmítne, ale jeho 28 letý syn Viktor, léčící se na leukémii, chce, aby u něj dívka nastoupila. Hilary má jen chabé ošetřovatelské zkušenosti a prožívá chvíle nejistoty a strachu. Nakonec se s pacientem spřátelí, a když jí Viktor nabídne, aby s ním odjela na pár dní na venkov, souhlasí a zamiluje se do něho. Film to není špatný, ale nedá se mu upřít jistá povrchnost. ()

Idril 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku dávám proto, protože jsem četla knižní předlohu, a toto filmové zpracování se mi nelíbilo. Hlavní hrdinové, které sleduji ve filmu, nemají nic společného s těmi, které jsem potkávala v knize. Ani celková atmosféra příběhu a vylíčení milostného trojúhelníku neodpovídá tomu, co jsem četla. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrný romantický kousek, který se snaží hrát na city a musím uznat, že se to Joelovi u mnohých skutečně povedlo. Nejedna náctiletá si určitě pobrečela a ždímala kapesníček. Popravdě však musím uznat, že ani já jsem nezůstal zcela klidným. Sice jsem nebrečel, ale chemoterapie se bojím jako čert kříže a navíc mám Julii Roberts docela rád. Nešlo si však nevšimnout velkých výkyvů ve scénáři, kdy se tu a tam objevily nudné pasáže. 50% ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film s Julii, který je jednak velmi předvídatelný a druhak je procítěný a naplněný romantikou. Na romantické slaďáky moc nejsem, ale zde je opravdu i drama skrze vážnou nemoc což film pozvedá. Příběh není bůhví jak promyšlený do detailu a nelze říci, že by jej nešlo předvídat, ale celkově film neurazí a lze se na něj podívat i víckrát. 3z5 ()

peproch 

všechny recenze uživatele

Když atraktivní Hilary změní život, nalezne v osobě nemocného Victora nejen inspirativního mladíka, ale i potížistu, který se rozhodne vmanipulovat se a ji do romantického svého umírání, čemuž ale ona odmítne trpně sekundovat a .... konec je  neurčitý, rozhodne se Viktor vážně léčit, má šanci se uzdravit nebo .... Chvílemi jsem u filmu usínala, což je moje chyba, protože jsem jaksi nedokázala najít jakékoli osobní souznění s postavami, byly mi lhostejné. Moje škoda. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama