Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Významný mexický politik Rosario, známý jako bojovník proti mafii, je brutálně zavražděn na ranči Santa Fé. Ve stejné době dojde i k únosu bankéře Mainwaringa. Jeho manželka se obrátí s prosbou o pomoc na bývalého policistu Jacka (Lorenzo Lamas), společně se vydávají na cestu do Mexika, kam vedou stopy zmizelého manžela. Zde oba zjistí, že Rosario vedl dvojí život. Zároveň začne Jacka pronásledovat tajemný zabiják, který si říká Chaparro. Chaparro je ve skutečnosti Jackův bývalý kolega ze speciálních jednotek. Jack se zaplétá do špinavé hry, kde není na první pohled jasné, kdo je spravedlivý a kdo je zločinec. (videofil)

(více)

Recenze (12)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Lorenzo Lamas zase nezklamal – na své možnosti předvedl svůj standartní lehce podprůměrný výkon, ale zcela jej zastínil jeho pes (strašpytel) a frajer Chaparro s ultramoderní helmou a chutí pořád někoho zabíjet. Horší už to bylo s akční stránkou filmu (začátek byl solidní, konec nic moc), protože ta v mnoha pasážích nesmyslně ustupovala „romantice“ a kecům bývalé tanečnice ale jinak celkem sexy nyní bohaté Catherine Lazo. Dokonce se tu objevila i Lamasova bývalá žena Shauna Sand – která ještě neměla na sobě ty nechutné plastiky, ale měla tu jen „štěk“. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Asi nestačilo, že to celý bylo poměrně přemrštěný od samýho začátku a tak se film s přibývajícími minutami bohužel stával horším a horším, až kamsi na pomezí hloupé parodie. Můžeme tak spolu s našimi hrdiny v autě, na koni, na motorce, projet sešupem přes klišé, telenovelu, konspiraci až do míst, kde je lepší nemyslet a možná ani neposlouchat. A to nemluvím o tom, jak se Reno chová k motorce, na které ještě nedávno utíkal před spravedností. Jinak řečeno, bylo to někdy tak trapný, až mi bylo stydno a na konci navíc zkratkovitý. Jedna hvězdička za psa, který byl nejsympatičtější postavou filmu. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Podprúměrný laciný béčko, který s ničim novým nepřichází..ooo pardon jedná se o béčko s Lamasem, co sem taky mohl čekat... eee?? třeba aspon nějakou tu akci?? nějaký kopance do xichtu? nic! Lamas se tam ukazuje v košilkách, skáče za ženskýma do jezera a vzniká ztoho nějaká skoro až romanticka sladarna. Ke konci se začne trochu střílet jakože, ale co ztoho když je to nudna suchá břečka a to začátek vypadal docela cool. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Taký príjemný akčňák vo westernovom prostredí so stupidnou zápletkou (videnie, resp. počutie cez steny a pod.). Lamas je nejaký flákačský detektív, ktorý sa dostane do riadnej brindy a ktovie prečo mi bola jeho postava celkom sympatická... Samozrejme béčko ako lusk... Ale tá finta so psom a čokoládou... ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Když si člověk pustí film s Lorenzo Lamasem, nečeká herecký výkon jako od Lawrence Oliviera. Toho se sice divákovi nedostane ani tentokrát, ale je fér říct, že Lorenzo tady hraje docela obstojně. Jeho výkon je příjemně odlehčený a totéž platí i o jeho herecké partnerce. Dialogy jsou téměř sitcomové a divák se celou dobu dobře baví. Jediné, co působí fakt strašně, jsou speciální vojenské helmy, které padouši používají. Ty totiž vůbec nevypadají moderně, ale spíš jako helma, kterou měl na hlavě Rick Moranis v parodii Spaceballs. Temný úsvit je i přes své chyby příjemné béčko, jehož tvůrci pochopili, že když se nebudou brát příliš vážně, jen tím svému filmu prospějí. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama