Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smrt se nedá ošálit, a pokud se člověk jednou ocitne na seznamu, osud už se postará, aby byl dodržen. Jedním z mála lidí, kteří to poznali, je dívka Clear Rivers, poslední člověk, který přežil katastrofu letu 180. Díky vizi jejího spolužáka sice několik lidí uniklo smrti v troskách letadla, vzápětí však jeden po druhém zemřeli jako oběti bizarních nehod. Clear je poslední a ví, že tentokrát je na řadě ona. Snaží se být ve střehu, bizarní souhra náhod, na jejímž konci by byla její smrt, však stále nepřichází. Není divu, smrt má právě další problém. Středoškolačka Kimberly Corman si vyrazila se třemi kamarády na výlet. Těsně před nájezdem na dálnici má velmi sugestivní vizi hromadné havárie, při které zahyne ona, její přátelé a také řada dalších lidí. Přes protesty přátel se jí podaří vjezd na dálnici na chvíli zablokovat. K nehodě tak sice dojde, ale zahynou při ní jiní lidé. Kimberly samotnou zachrání před smrtí mladý policista Thomas Burke. Dívka poté vyhledá Clear, která ji upozorní na význam předtuch a vezme ji za cynickým znalcem smrti Bludworthem. Ten jim poradí, že naplnění seznamu smrti může přerušit pouze nový život... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (533)

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Hyperbrutalni cerna komedie. Zatimco jednicka byla velmi povedeny originalni horor, dvojka je trochu o necem jinem. Smrti hlavnich hrdinu jsou promakanejsi a zubata je tentokrat podstatne rafinovanejsi. Vizualne je dvojka pastva pro oci, doslova fantasticka je uvodni megabouracka. Dej bohuzel kazi velka prekombinovanost deje. Celkove se ale jiste dobre pobavite, jen na to nechce nahlizet jako na horor. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Eric Bress, J. Mackye Gruber / Story by Jeffrey Reddick / Based on characters by Jeffrey Reddick | Hudba: Shirley Walker | Produkcia: Craig Perry, Warren Zide, Toby Emmerich, Jeffrey Reddick | Distribúcia: New Line Cinema | Štúdio: Zide/Perry Productions | Rozpočet: 26 miliónov $ | Tržba: 92,426,405 $ || ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: J. Mackye Gruber, Eric Bress .. V podstatě stejné jako jednička. Tentokrát parta lidí unikne hromadné (a výborně udělané) havárii na dálnici. Děj je trošku kostrbatější a překombinovaný jak v pokračováních bývá, takže se objeví i pár trapných rozhovorů. Naštěstí Smrt si dává záležet a vymýšlí ještě lepší popravy pro zúčastněné. Bohužel dostala i mou krásnou Ali, takže případnou trojku už nechci..:) A poslední záběr.. dobrou chuť! ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Svoj život si riadim sám.“ - „Dám ti to na náhrobný kameň.“ Gore, drsný zmysel pre humor a Candyman Tony Todd sú jedna vec. Druhou vecou je, že je to viac remake, než sequel. Tým sa stráca moment prekvapenia, scenár je (okrem pôvabne zapletených vraždiacich scén) slabý a nezaujímavý, réžia fádna (až na úvodnú masovú dopravnú nehodu, režisér je bývalý kaskadér a fakt sa snaží, ale stále to pripomína Kobru 11) a znepokojivá atmosféra neprišla. Solídny priemer, ale zároveň i rutina a opakovanie sa. Viac v mojej recenzii: http://www.studna.net/reviews/620/ ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Stejně jako v případě Kostky 2 se Nezvratný osud 2 od Nezvratného osudu liší a je slabší jen v jednom - už tu nefunguje překvapení z dobrého nápadu. Dvojka jede zcela v linii jedničky a její základní kámen zákonitě stojí pouze v jednom - vymyslet lepší, nebo alespoň stejně dobré způsoby úmrtí jednotlivých osob. A to se dvojce myslím docela povedlo. Pravda, stíhal jsem při sledování spoustu jiných věcí (vždycky v pauzách mezi úmrtíma, těm jsem se věnoval plně) a tak mi ani moc nevadilo to místy ukecané překombinovávání děje, které jednotlivé úmrtí slepuje do jednolitého celku, ale zase jsem se místy dost pobavil, u závěrečné grilovací scény stoprocentně. A ještě v jednom je dvojka horší než jednička. V prvním Nezvratném osudu to Ali Larter teda slušelo mnohem víc:-)) ()

Galerie (101)

Zajímavosti (30)

  • Původně měly být při havárii na dálnici skutečné klády, ty se však dostatečně neodrážely od země a byly nahrazeny počítačovou animací. (Dreadd)

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama