Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smrt se nedá ošálit, a pokud se člověk jednou ocitne na seznamu, osud už se postará, aby byl dodržen. Jedním z mála lidí, kteří to poznali, je dívka Clear Rivers, poslední člověk, který přežil katastrofu letu 180. Díky vizi jejího spolužáka sice několik lidí uniklo smrti v troskách letadla, vzápětí však jeden po druhém zemřeli jako oběti bizarních nehod. Clear je poslední a ví, že tentokrát je na řadě ona. Snaží se být ve střehu, bizarní souhra náhod, na jejímž konci by byla její smrt, však stále nepřichází. Není divu, smrt má právě další problém. Středoškolačka Kimberly Corman si vyrazila se třemi kamarády na výlet. Těsně před nájezdem na dálnici má velmi sugestivní vizi hromadné havárie, při které zahyne ona, její přátelé a také řada dalších lidí. Přes protesty přátel se jí podaří vjezd na dálnici na chvíli zablokovat. K nehodě tak sice dojde, ale zahynou při ní jiní lidé. Kimberly samotnou zachrání před smrtí mladý policista Thomas Burke. Dívka poté vyhledá Clear, která ji upozorní na význam předtuch a vezme ji za cynickým znalcem smrti Bludworthem. Ten jim poradí, že naplnění seznamu smrti může přerušit pouze nový život... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (533)

anderson 

všechny recenze uživatele

Ak chcete vidieť prekombinovaný dej, pozrite si NEBEZPEČNÉ HRY. Tento horor o smrti (teda smrtke, nie nejakej filozofickej myšlienke) prekonal svojho predchodcu. Spoľahlivo Vás udrží v napätí, príjemne graduje a netrpí neduhom záverov postavených na hlavu. V škále morbídnej zábavnosti si zaslúži poprednú priečku. (6.4.2004) ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Výměna tváří proběhla v pořádku, v hlavní roly před tim kluk, teď holka v pořádku, téma naprosto ta samá blbost v pořádku, můžeme začít psát scénář takže, tenhle kluk umře takhle, tahle holka takhle no a nějak to dopadne stejně bude trojka. Nho co dodat za úvodní scénu na dálnici dávám hvězdičku navíc. Jinak koukám, že to má víc dílů, ale to už fakt m..ám neé. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Celkom podarené pokračovanie, ktoré som s hodou okolností videl skôr ako jednotku. Preto som s počiatku nevedel "vocogo" a mal tým pádom miernu výhodu. Čiže to nehodnotím ako pokračovanie, ale ako samostatný film. A ako samostatný film sa mi to páčilo. Vyvražďovačka na štýl Incredible Machines, kde si naozaj tvorcovia pustili fantáziu na špacír a človek nemá šancu uhádnuť ako kto skape. Niektoré scénky boli naozaj funny (aj keď niesom istý či to bolo zámerom). Každopádne som sa bavil. A ešte za zmienku stojí výborne natočená masovka na na dialnici (dosť to diváka namlsá, alebo znechutí). ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Na horor jsem se spíš bavil, ale to mi vůbec nevadilo :) Atmosféra z prvního dílu tu sice není, ale zato přibylo černého humoru. Pro mě byl velmi příjemný režisérský přístup k detailům .... Úvodní bouračka je jednou z nejlepších akčních scén, které jsem kdy ve filmu viděl ! ... Celé je to tak na 70%. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak pokracovani si nastesti udrzelo vysoce nastavenou latku prvniho dilu. Smrti uz sice nejsou tak vynalezavy, vetsinou proste nejaka vec nekoho zabije a nevidime jako v prvnim dile pomalu kapajici vodu, povolujici nitku atd., ale presto jsou docela napadity, originalni a docela dost krvavy (nektery). Pribeh je skoro stejnej jako v prvnim dile, jen tvurci oba dily vzajemne provazali, coz nevadi, ale taky to filmu nijak nepomaha. Opet nez abych se bal, jsem byl spis napnutej kdo, kdy a jak umre, ale zaroven jsem se dobre bavil. Navic ta uvodni bouracka je proste lahudka. Tohle pokracovani radim zhruba na stejnou uroven s prvnim dilem. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (30)

  • V původním scénáři bylo Timovi (James Kirk) devět let. Produkční společnost ale tlačila na tvůrce, aby nenechávali zabít tak malé dítě. Nakonec se dohodli na věku patnácti let. (Dreadd)
  • Kvůli natáčení obrovské dopravní nehody byl na několik dní uzavřen několikakilometrový dálniční úsek. (Dreadd)
  • Než probodne trubka hlavu jedné z postav, tak jde vidět, že je v úrovni ramen. Když ale vystřelí airbag a žena se na ní nabodne, je o poznání výš. (Duoscop)

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama