Reklama

Reklama

Zombi Holocaust

  • Itálie Zombi Holocaust (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zombie! Kanibalové! Šílený vědec! Tento film má vše, co správný fanda hororu potřebuje štěstí. Malý, zdánlivě idylický ostrov kdesi ve východní Indonésii se stává dějištěm strašlivých událostí. Šílený doktor O´Brien zde ve svých laboratořích provádí nelidské pokusy s nevinnými domorodci i jejich mrtvými těly. Situace se vyhrotí po příjezdu čtyřčlenné expedice, pátrající po tajemném božstvu zvaném Kito. Vše směřuje k nevyhnutelnému střetnutí zombie s kanibaly! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (78)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Nostalgická jazda džungľou, ktorá každou minútou evokuje všetky nechvalne známe talianske gorefesty z kraja 80s. Masky sú horšie ako povedzme v Zombi 2, nemá to presah ani atmosféru, alebo sociálny podtext kanibalských flákov. Ani natočenie nie je tak parádne ako u Fulciho. Ale ... Hudba je skvelá, gore fantastické, Alexandra Delli Colli úchvatne sexy a vôbec, každý fanda early 80s talianskych splatterov a rýchlodabingových VHS peciek tu bude drvivo nostalgicky ihneď doma. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Pokud patříte mezi fanoušky špatných filmů, budete se stoprocentně bavit. Příšerná, řekl bych "edwoodovská" režie, křečovité dialogy, příšerné "herecké výkony"(v tomhle ohledu vyniká zejména černošský herec s uměleckým jménem Dakar, ve Fulciho Zombi 2 hrál doktorova pomocníka Lucase, tady opět stejnou postavu, tentokrát se jménem Moloto). Gore efekty nejsou špatný, hlavně je jich hodně a nemusí se na ně dlouho čekat. Jinak podobnost s Fulciho Zombi 2 je do očí bijící (stejné hlavní postavy - dvě ženský a dva chlapi, blonďák a vousáč,stejný podivinský lékař a jeho černošský pomocník (Dakar :o))) juchů!), podobný scenář, točilo se na úplně stejném místě), ale není překvapivá, vzhledem k tomu, že na tom dělali stejní producenti a stejní tvůrci make-upů a speciálních efektů. Celkově vzato, bylo to tak špatný, že jsem se u toho slušně bavil. Víc, než u Fulciho "bratříčka", ačkoliv ten je samozřejmě filmařsky o dvě třídy výše. ()

Reklama

giallo 

všechny recenze uživatele

Řeknu to na rovinu i trash se musí umět točit!! Všichni zatracují Fulciho, ale na tomhle filmu je krásně vidět, jaký on byl v tomhle ohledu "génius". Ta pokleslá zábavá plná špatných herců, štiplavých gore efektů a nahého násilí se taky musela umět točit. Girolamiův pokus o kombinaci Fulciho Zombi 2 a Lenziho Kanibalů dopadl katastrofálně. Pusťte mi do žil Fulciho a to hodně rychle! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Holocaust je označenie pre agresívnu politiku systematického, štátom podporovaného prenasledovania a hromadného vyvražďovania určitej skupiny obyvateľstva. Predpokladám, že tvorcovia tohto nízkorozpočtového horroru vôbec netušili, čo toto slovo znamená. Vo filme "Zombi Holocaust" sa totiž žiaden holocaust nekoná. Myslel som, že to bude ukrutný masaker oživlých mŕtvol. Ale je to len nezmysel o šialenom doktorovi, ktorý robí svoje zvrátené experimenty na izolovanom, exotickom ostrove uprostred tlupy primitívnych kanibalov. * ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Italské (nejen) hororové braky jsou kapitolou sami o sobě. Zombi Holocaust mi přišel svojí špatností velmi zábavný a kupodivu nebyl ani roztahaný, jak jsem před shlédnutím nabyl předsudku. A navíc sexy kombinace prvků jakou jsou zombie, ostrov plný kanibalů, bizarních věděckých pokusů a lechtivých převlíkacích scének Alexandry Delli Colli, která se svou hruškovitou postavičkou dokázala patřičně rozpálit. Bohužel snímek musím oháknout spíš trojhvězdou, ač jsem do tři čtvrtiny filmu stále uvažoval o čtyřce, ale konečný dojezd a gradace prostě působili velmi odflákle. I když v rámci "trash" žánru je tento verdikt možná zavádějící, ale i ty brakovky se prostě dají lépe zakončit. Gore scény jsou rozhodně miloučké! ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Film bol zakázaný v Nemecku. (Paldiny)
  • Film obsahuje minimálně dvě scény z legendárního zombie hororu Zombi 2. Objeví se zde i stejné exteriéry a herci ze jmenovaného filmu. (folklorman)
  • Ve scéně, kdy asistent Toran (Roberto Resta) vyskočí z okna, se při dopadu oddělí ruka z figuríny imitující jeho tělo. V následujícím záběru, kdy Toran umírá, má ovšem obě ruce v pořádku. (masekjc)

Reklama

Reklama