Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jessica Steinová je neurotická leč úspěšná novinářka ze židovské rodiny v New Yorku, která musí řešit problém obvyklý pro samostatné ženy jejího věku. Bratr je zasnoubený, nejlepší kamarádka těhotná a ona sama si musí připustit svou osamělost. Nemůže spát a jednoho dne se rozhodne, že odpoví na výzvu žena hledá ženu. A najednou je to tu - setkání s nekonvenční Helenou na jeden drink skončí zanícenou debatou a po probdělé noci i polibkem. Tato moderní romantická komedie boří všechna žánrová pravidla a přesto je zábavná, překvapivá a nachází pro obě hrdinky východisko. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

mira.l 

všechny recenze uživatele

No tak co ta Džesika, byla vona na holky anebo vlastně ne?? Asi nejsem sám, kdo v tom nemá moc jasno. Nejdřív hledá chlapa, což se nějak nedaří, pak to zkusí s ženskou, je to zpočátku hodně vlažné, pak to vypadá, že snad i ví, ale zase víte co, já jsem Židovka, co na to řeknou doma?, no a nakonec z toho vyleze, že vlastně asi na holky až tolik nebude, ale Helen je fajn, tak zajdou aspoň občas na kafe. Hmmm. Námět už dostkrát omletý, zpracování docela bídné, hlavní ženská dvojice... no... sympatičtější mi byla určitě Heather Juergensen, i když ani ona nebyla typ, na kterým člověk oči nechal. ()

Bonniesgun 

všechny recenze uživatele

Opět je tu pár singl lidí, opět je tu New York a opět jsou tu vztahy - funguje to už léta a stále dobře! Hlavní hrdinka č. 1 je trochu jako rozumnější Bridget Jones a hrdinka č. 2 zase trošku jako tmavovlasá Samanta Jones ze Sexu ve městě. A tyhle dvě Jonesky to na čas dají tak nějak dohromady. Má to happyend, nebojte, ale ne takový ten prvoplánový. Je to půvabné, vtipné a je to o obyčejném životě (v rámci obyčejnosti života na Manhattanu...) ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Malý film, který lehce unikne vaší pozornosti. Ideální muž jednoduše neexistuje, tak proč se neukonejšit v náručí stejného pohlaví. Ironický nádech romantické komedie připomíná snímky Woodyho Allena, už jen pro neskrývanou lásku k Manhattanu. Civilní herecké výkony dvou odlišných hlavních představitelek a chytře vypointovaný scénář (jimi dle divadelní hry napsaný) posouvá snímek jak vidno nad běžný standard, přesto mi k vyššímu hodnocení něco scházelo!! ()

svadlenaX 

všechny recenze uživatele

Super komedie, která (ačkoliv tak na první pohled nepůsobí) obsahuje plno úžasných hlášek! Postava Helen je prostě klasa, Jessica se ze všeho musí vykecávat (stejně jako její matka) a její babička soudí partnery/partnerky výhradně podle vzhledu. Sledování tohoto filmu jsem si vážně užil a o to větší to byla zábava, jelikož jsem ho sledoval s kamarádkou, která je na holky :-) ()

Deverant 

všechny recenze uživatele

Kissing Jessica Stein by byla vcelku průměrná romantická komedie nebýt lehkosti a přirozenosti, s jakou je vykresleno řešení příchylnosti ke stejnému pohlaví. Nenastává moralita či hlásání poselství, nenastoluje se problematika ani se nepředestírá homosexualita jako životní styl, kromě páru Heleniných přátel (tato proklamativnost, ač její kořeny tkví v pochopitelné reakci na odmítání majoritou, je děsně otravná). A právě ta samozřejmost, s kterou je celý film podáván je velmi příjemná. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama