Reklama

Reklama

Zabijákem proti své vůli

  • USA Love and a Bullet (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Malik Bishop vypadá jako stroj na zabíjení a taky se podle toho chová. V elitní skupině profesionálních zabijáků platí za jednoho z nejlepších. Pak ale poruší pravidla, když se zajímá o sexy dívku svého šéfa a jestli chce přežít, musí dokázat, že z těch nejhorších je nejlepší ... Všechno má svá pravidla. I nemilosrdný svět nájemných vrahů ... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Treache jsem si oblibil, ale tady se postrádal dobrej scénář. Píše se že je to komedie.. já se zasmál jen tomu, jak se tam Treach slíkne do naha před tou jeho kundou a ukazuje tam dick, a to asi směšný bejt nemělo že? Soundtrack mě někdy sral a někdy zahráli docela pecku, ale beztak to byla nuda s minimem akce, která byla rádoby jen na konci.. tady se snad bral humor jen vtom, že se tam mluvilo sprostě ne? Rozhodně ne komedie. Naštěstí krátká stopáž jinak bych šel s hodnocením ještě níž. ()

Reklama

Icefist 

všechny recenze uživatele

Co očekávat? Na rovinu musim varovat, že to je ukázkový béčko. Vlastně ne, je to něco mezi déčkem a éčkem. :-) Ovšem pokud je to tak udělané schválně (jako že mně přišlo že ano), tak já musim hodnotit vysoko. Už pro ten přímočarej styl típání. Už pro tu závěrečnou přestřelku ve skladišti (zvláštní ocenění za střelecký souboj během gymnastiky a taky scénku na rohu). Už pro tu nádhernou Bishopovu holku. A především už pro ty geniální hlášky!! Když jsem slyšel větu "Už mě nebaví típat ty hajzly a ty hajzly co hlídaj ty hajzly", tak jsem se válel smíchy. To jen tak nevymyslíš... Samozřejmě, že to nemusí sednout každému, ale já i přes pár hluchých momentů dám 80 %. Oblíbená část- Buddyho a Bishopův chirurgickej řez ()

Phos4rus 

všechny recenze uživatele

Opravdu mi prijde divne, ze tenhle film nedavali v kinech. Je to pritom tak vyborny a smesny snimek, ktery stoji za to, abyste ho shledli... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama