Reklama

Reklama

The Gore Gore Girls

  • USA Blood Orgy (více)

Obsahy(1)

V jednom americkém městečku někdo vraždí prostitutky. Policie je neschopná odhalit vraha a tak si novinářka Nancy najme zdejšího proslaveného detektiva Abrahama Gentry, aby případ vyřešil s výjmkou, že bude mít exkluzivní práva na reportáž z vyšetřování. (Halloween9)

Recenze (15)

POMO 

všechny recenze uživatele

Herschellův love letter striptýzu a zapeklitým detektivkám. Tu jeho vede americký inspektor Clouseau, striptérkám jsou v ní vydlabávány oči, ustřihávány bradavky a vyvařívány obličeje ve friťáku s hranolkama. Striptérky nejspíš taky rámovali a zaostřovali záběry a stříhali final cut, zatímco se HerscHELL chlípně opájel jejích… tvůrčí kreativitou. Lehce vtipné trashsploitation pro otrlé. A trpělivé. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ta pokleslá zábava, čili BRAK! Nahota, neherecké výkony, šíleně ujetý humor, bizarní gore scény, obskurní hudba. Dále imbecilní policajt, banda katolických feministek, týpek, kterej rozmačkává rajčata a dýně skrz svoje postižení z Vietnamu, atd. atd. atd.... Já jsem se bavil přímo výsostně! Cynický soukromý detektiv, kterého si najme redaktorka jednoho časopisu, aby objasnil vraždy prostitutek mě v mnohém připomínal Sarduse z Bloodfucking freaks. Celková undergroundová atmosféra sedmdesátých let je docela podobná a snímek se rozhodně nebere vážně. Klidně by mohl mít nálepku TROMA. Naklepávání zadku paličkou na maso a potom její osolení a opepření se jen tak ve filmu nevidí :D. Žehlení obličeje, fritování hlavy nebo přiťuknutí si mlékem z prsu jsou taky mega úlety! H.G.Lewis byl kulťák a určitě hodně veselý člověk, srovnatelný s Lloydem Kaufmanem. ()

Reklama

gumli 

všechny recenze uživatele

Súkromný detektív Abraham a reportérka Nancy,snoria po striptízových baroch,chcú prísť na to,kto zabíja mestské radodajky.Skoro celý film sa odohráva v nočných kluboch a striptízových baroch.Celý film pôsobí smiešne a netreba ho vôbec brať vážne.Kopa krvi,brutálne vraždy,na dobu vzniku filmu dosť odvážne.Ale to všetko pôsobí síce nechutne ale zároveň až komický.Striptérky a klubové tanečnice nie sú pekné,niektoré až svalnaté,kopa nahoty,ale nie moc peknej.Ale vraždy sú dosť vynaliezavé,niekedy až bizarné.Jednej žene napríklad s tĺčkom na mäso naklepe zadok až do krvi a potom ho ešte nasolí a pokorení.Tak toto som ešte teda nevidel,ani vo sne mi také niečo nenapadlo,že takéto niečo niekto vôbec môže vymyslieť.Nechutný film,detektív je šašo a reportérka síce celkom ujde,ale je to taká naivka. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vcelku banální příběh o vrahovi striptérek se z větší části odehrává právě ve vyhlášeném striptýzovém baru, co ale vypadá poněkud levně a zaplivaně. Taneční čísla jsou naopak dobrá, byť děvečky končí v kalhotkách. Nu a pak je zde vraždění s opravdu povedeným gore, které je někde mezi italskou školou a německým undergroundem. Obličejem roztřískané zrcadlo, až létají cucky a kusy z obojího, rozmašírovaná hlava sekáčkem na maso, kdy vrah se přehrabuje v mozku a cvrnká do vyrvaných očí, tvář popálená žehličkou či vaření hlavy zaživa. Jen to podřezávání je trochu krotké. Ovšem zadek rozsekaný paličkou na maso na kaši se jen tak nevidí! O nejvtipnější vložku se postará novinářka Nancy, která chce v opilosti dokázat detektivu A. Gentrymu, kterého si najala, že s přehledem může vyhrát amatérskou soutěž striptérek o 1000 dolarů. A samozřejmě jí o ty peníze nejde... Policejní detektiv je ovšem trouba, co sám nevyšetří nic. Poněkud obskurní snímek lze dnes doporučit snad jen sběratelům. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Průkopník filmového gore Herschell Gordon Lewis servíruje divákovi opět mix krásných žen a lahůdkového gore s neotřelými nápady. Snímek diváka přivádí do prostředí striptýzových klubů, kde může být svědkem několika zajímavých vystoupení, které tvůrce střídá s brutálním gore páchaném právě na striptýzových tanečnicích zabijákem, jehož totožnost zůstane divákovi utajena až do samotného finále. Po stopách nelítostného zabijáka se vydává atraktivní novinářka Nancy, která si za tímto účelem najímá místní špičku mezi soukromými detektivy, Abrahama Gentry. Cynický detektiv a hloupá novinářka tvoří nesourodou dvojici, skrze kterou tvůrce vkládá do dílka jistou dávku humoru, jež vystupňuje zobrazením feministické skupiny. Herci za mnoho nestojí, ovšem gore je vskutku vymazlené a kamera bere vše. Provedení brutálních mordů je vskutku, jak je již výše zmíněno, neotřelé. Lewis servíruje například smažené hranolky s částmi obličeje či pořádně naklepanou prdelku s porcí soli a pepře. Děj je vlastně taková krvavější detektivka proložená nahotou, gore a samozřejmě jistou dávkou ujetosti, jež k tvůrci samotnému prostě patří. V rámci žánru dávám čtyři hvězdy. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o jediný film režiséra Herschella Gordona Lewise, který byl předložen cenzorům z MPAA. Snímek dostal omezení přístupnosti X, tedy nejvyšší. (Epistemolog)
  • Tento snímek byl zařazen na DVD kolekci Blood Feast Film Series, která byla v roce 2017 na předávání cen Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films nominována na hlavní cenu Saturn v kategorii Nejlepší DVD / Blu-Ray Collection. (Epistemolog)

Reklama

Reklama