Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paní Pringle (Elizabeth Davis) a její syn Rodney (Chris Martell) provozují obchod s parukami, který zásobují skalpováním mladých vysokoškolaček, které se přijdou podívat na „pokoj k pronájmu“. Mezitím na místní vysoké škole je Kathy (Gretchen Wells) odhodlaná zjistit, kdo zabíjí její spolužačky, což přítele Davea (Rodney Bedell) velmi dráždí. Když zmizí její kamarádka Dawn (Dianne Raymond), Kathy se přiblíží pravdě, když začne vyšetřovat doupě Pringlesových. (JasonCZ)

(více)

Recenze (4)

Radko 

všechny recenze uživatele

Medzi skalpovaním a odviazanými tancami mladých vysokoškoláčok v rytme swingu a rock´n´rollu sa odohráva parochňový gore s priznaným nadsadením. Slabomyseľný vrah, zvláštna majiteľka v okuliaroch, študentka - samozvaná vyšetrovateľka, nazývaná ženský James Bond. Sýtosýta farebnosť obrazu. Neokukaní herci-neherci, variácie spôsobov usmrtenia. Skalpovanie zaživa, rovnako tak odrezanie hlavy elektrickou pílkou, bŕľanie sa v ľudských vnútornostiach. Vypchatá mačkovitá šelma. No a gól v podobe úvodného dialógu dvoch gypsových hláv s parochňami, končiaci mordom jednej z nich. Herschella Gordona Lewisa jednoducho móžem! 74% ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Pokud jste již viděli některý z Lewisových filmů, tak vás u tohoto nečeká žádné překvapení... Směšný a prakticky naprosto zbytečný pokus o příběh, ve kterém se nedočkáte žádného zvratu, více méně nulová atmosféra, o hercích je zcela zbytečné se bavit, takže nám zbývá jen to gore... Současným ultra-brutálním řezničinám se film samozřejmě rovnat nemůže, ale i na dnešní dobu jde o pěkně udělané gore, které v době natáčení filmu muselo diváky a hlavně kritiky pořádně znechutit... Takže za gore a odvahu něco takového natočit dva bodíky dám, ale musím konstatovat, že po shlédnutí několika Lewisových kousků, se u jeho filmů začínám nudit, protože jsou prakticky pořád jen o gore a zavání silnou monotónností... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Lewis a další z jeho braků, a abych se přiznal tak je to možná jeho nejhorší film. Ze začátku mě potkalo jedno velký wtf když dvě manekýnské hlavy se hádaly natož jedna skončila s nožem v hlavě. Nevím proč to tu bylo asi jenom aby film trval více než hodinu. Nicméně pak je tu bába která prodává paruky a vlasy získává tak že zavírá krásný holky do kůlny kde je její retardovaný syn. Je to blbost ale aspoň se člověk zasměje. Gore je tu dost ale u každého je vidět ta falešnost. Nejhorší je ta hudba 60 let kdy na postely jakože "tancují" ženský. Pro zábavu je to dobrý. Ale i na Lewise poměrně slabota. ()

Reklama

Reklama