Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyřnohý míčový čaroděj Buddy opět všem ukáže, co s míčem umí! Když se trochu neslavně předvede při basketbalovém zápase, všimnou si ho majitelé ruského cirkusu a rozhodnou se získat ho pro sebe za každou cenu. Buddyho kamarád Josh teď studuje na střední škole a se spolužákem Tomem vstoupí do školního družstva amerického fotbalu. Joshova matka se seznámila s novým veterinářem Patrickem a to se Joshovi příliš nelíbí. V prvním fotbalovém zápase se zraní nejlepší obránce družstva a na hřiště pošlou Joshe. Beznadějnou situaci nakonec zachrání odvážný pes Buddy, který zastaví soupeřův pokus o vítězný míč a stane se členem mužstva. Když Josh slyší, že si chce vzít jeho máma Patricka, uteče z domu.Právě tehdy však dva Rusové Buddyho unesou! Při své záchraně bude Buddy potřebovat nejen svou šikovnost, ale i pomoc druhých: jednoho šimpanze a samozřejmě také Joshe i Patricka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ach jo fakt nápady za chvíli bude pes hokejista a kdo vy co ještě mám rád málo fakt málo psi zábavy co se povedla tohle není ten případ. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Kanadském Vancouveru. (Terva)
  • Pes Buddy soutěžil o cenu Blimp, kterou uděluje americký Kids Choise v kategorii nejoblíbenější zvíře ve filmu. (Terva)
  • Kevin Zegers soutěžil o cenu Young Artist v kategorii nejlepší mladý herec ve filmu. (Terva)

Reklama

Reklama