Reklama

Reklama

Vražedné město: Charlotte

(seriál)
  • USA Homicide City: Charlotte
všechny plakáty

Obsahy(1)

1: Konec, můj příteli: Když zmešká dospívající Harmahn Smith večerku, obrátí se jeho rodiče na policii. Je nalezeno jeho auto i tělo. Co se tomuto 18letému mladíkovi stalo?
2. Kontrola zla: Pojišťovací kontrolorka Sallie Rohrbach zmizí během rutinního úkolu. Detektivové sledují řadu slepých uliček, dokud neobjeví děsivou pravdu.
3. Vrah u kostela: Tělo těžce pracující svobodné matky dvou dětí, Kenyaddy Patterson, je nalezeno poblíž kostela. Detektivy šokuje, když odhalí, kdo je za znásilněním a vraždou.
4. Po stopě zla: V roce 1979 zmizela manažerka baru Harriet Simmons a o skoro deset let později také Jerri Ann Jones. A přibližně dvacet let detektivům trvalo, než si tyto dvě vraždy propojili.
5. Ďábel v přestrojení: Když její sestra nahlásí zmizení 31leté veteránky námořních sil Nikki McPhatter, sledují detektivové stopu, která je zavede do temného doupěte vraha.
6. Abeceda vraždy: Policie je v rozpacích, když je ve své posteli nalezen zavražděný učitel a vychovatel Anthony Davis. Nakonec se zdá, že vrahem je někdo, komu se pokoušel pomoci. (TV ID Xtra)

(více)

Reklama

Reklama