Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když byla May malá, měla jediného přítele - ručně vyrobenou panenku Suzy. Teď je May velká a jejím jediným přítelem je stále Suzy. Pak se ale May seznámí s filmařem Adamem. Věcí, která se na něm May nejvíce líbí, jsou - jeho ruce. U další známé, Polly, obdivuje její krk. May se prostě na lidech líbí jen některé části. A protože ví, že jediná možnost, jak získat přítele, je ručně si ho vyrobit, pustí se do toho. Začne z uřezaných lidských částí skládat ideální tělo. Není pravda, že by May neměla ráda lidi. Má je ráda. Částečně. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Aj hodnotenie väčšiny užívateľov naznačuje, že toto je film pre "minoritnú" skupinu divákov. Pre tú, ktorej neprekážajú "čudní" hrdinovia a "čudné" príbehy.V rukách neobratného režiséra sa May mohla pošmyknúť do kategórie trápnej úchylárne, ale Lucky McCee preukázal dostatok citu a vkusu, vďaka ktorému možno aj v kuse mŕtveho mäsa uzrieť istú zvrhlú krásu. A Angela Battis, príťažlivá asi ako Frankensteinova nevesta, tá sa narodila práve pretúto rolu. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

May je prostě divná. Ať jde o postavu nebo film jako celek. Angela Bettis je v titulní roli úžasná, tokající lesbička Anna Faris je zábavná, film mi jen připadá zbytečně okecávající a hlavní zápletka dost ředěná. Zápletkou mi film připomněl o celých deset let mladší Excision, ten si s tím ale nebral servítky a sekal to naplno. Tady se kolem toho spíše jen poskakuje. Jsem z toho trochu rozpačitý, čekal jsem to údernější a silnější příběh, herecky by na to May měla. ()

Reklama

Smileface 

všechny recenze uživatele

May se možná až příliž zajímá pouze o hlavní (kladou/zápornou) hrdinku a vykreslení její psychyky.Ostatní postavy nedostávají žádný prostor a tím pádem jim nemůžete ani fandit a pripadáte si tak trochu jako psychiatr a ne divák koukající na film.Stejně si ale May ** zaslouží,zejména za psychologii hlavní postavy a některé záběry. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

What the fuck ?? Nečakal som zrovna veľa, nečakal som ani priemer, ale dostal som takmer nepozeratelnú sračku. Slabučký dej, nuda od začiatku až do konca. Stále som čakal, kedy sa už konečne niečo stane, kedy sa niečo zvrtne a rozbehne, ale bohužiaľ nič. Natočené to bolo ledva priemerne, ale atmosféra, herci, dej a ostatné aspekty sú hrozné a celkový dojem je mizerný. Veľké sklamanie a strata času. Rozhodne nikomu nedoporučujem. 30% ()

dwi 

všechny recenze uživatele

Divnější než May je spíše režisér, který se následující hodinku a půl utápí v podivínství všeho druhu a rozbředlém ději. Ten se snaží „zašít“ dohromady erotickými scénami případně nechutnostmi všelijakého druhu (působí však prázdně). O lidech s pokřiveným vnímáním reality byla natočenou spousta dobrých filmů. To se ovšem o tomto říci nedá. Atmosféra se ztrácí již při úvodních titulcích, herecký výkon hlavní herečky je nepřesvědčivý a vlastně všechno působí jaksi „divně“. Každopádně, když si neumíte najít přátele, nedělejte si je. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Režisér Lucky McKee si ve filmu střihl malé cameo, jako muž, který byl se svou přítelkyní ve výtahu. (hladass)
  • Jméno přítele, kterého si May nakonec vytvoří, je Amy, což není jen anagram May, ale i slovní hříčka na Ami, což znamená francouzsky přítel. (hladass)
  • Anna Faris přijala roli Polly, protože se jí zdálo vzrušující hrát lesbu, která se „zamiluje“ do podivné dívky, která má chuť si poskládat z lidských částí svého vlastního kamaráda. (lyukassza)

Reklama

Reklama