Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tokijském podsvětí začne neznámý gang vyvražďovat hlavní dodavatele drog a ten samý gang poté vyloupí banku. Co má za lubem? To dostane za úkol zjistit zkušený detektiv Jojima, který se v kruzích mafie už nějaký ten pátek pohybuje a ví, koho a na co se ptát. Rozehrává se osobní boj mezi Jojimou a hlavou nového gangu, který musí vyvrcholit soubojem na život a na smrt. (cubajz)

(více)

Recenze (20)

kagemush 

všechny recenze uživatele

To lepší co si na nás Miike přichystal,(-takže stravitelnější).Začátek jak brutální videoklip nějaké řízné rockové kapely,aneb aby bylo po deseti minutách hodinu co řešit, a když se řešení nedaří,tak si alespoň střihnem neskutečný finále.Miike už zas kašle na nějaké rovnoměrné tempo,klišé jsou pro něj osnovou příběhu a krve samozřejmě není nikdy dost.Ten člověk si dělá co chce! Snad mu to vydrží.(nějak si nevzpomínám ,že by měl Miike v nějakým svým filmu sympatickou hlavní postavu,nebo vedlejší,nebo alespoň nějakou sympatickou postavu,-a jestli se náhodou někdo alespoň chvíli nechová jako naprostý hovado,tak z toho vyleze jakože submisivní neštěstí,nebo ovce-většinou na porážku,--co se nám Takashi asi tak snaží zdělit,he?,-radši nedomýšlet)(při posledních vteřinách filmu jsem se nachytal jak si nahlas opakuju magore,magore,magore,-bylo to určeno Miikemu,a na obličeji se mi usadila grimasa ne nepodobná té co vyloudil(a) Divine v Růžových plameňácích, na konci,když sežral(a) psí hovno) ()

jack_scott 

všechny recenze uživatele

Místy úchvatné, místy skutečně Miikovsky šílené, místy ale i nudné. To je totiž také důvod, proč snímku nedám čtyři hvězdičky - protože místy to fakt bylo celkem o ničem, jakkoliv výběr scén, způsob natáčení atp. jsou klasicky Miikovské. Je to škoda, protože začátek a obzvlášt konec jsou špičkové. To snímku ale celkově nepomůže, a já mu tak dám jen *** a 70%. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nezáživná, rozháraná a pramálo akční jakuzácká gangsterka, jejíž leitmotiv se zdlouhavě vyklubal z osobní konfrontace zarputilého poldy a bezskrupulózního kriminálníka, trochu ve stylu Nelítostného souboje (což hodně přeceňuju a přeháním). Limit ujeťáren si Miike splnil až v úplném závěru, z poslední scény mi WTF otazník bliká nad hlavou ještě dnes. :-) ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Klasickej Miikeho žánrovej guláš kde komorní drama občas přeruší perverzní nechutnosti (psí porno, utopení ve vlastních sračkách) a kde ultranásilnou akci občas koření černej humor (smažená ruka v trojobalu). Navzdory tomu si to celou dobu drží ucelenou strukturu a je to i zajímavá sonda do tokijskýho Shinjuku (a částečně Yokohamy) kde fízlové drží křehký příměří s yakuzou a kde v ulicích řádí gangy s kořenama japonský diaspory. Show Aikawa a Riki Takeuchi jsou zde naprosto super ale i postavy co moc prostoru nemaj nejsou moc pozadu, např. boss čínskejch triád, neni divu že se snad polovina obsazení později objevila v sérii Yakuza her. No a samozřejmě nemůžu zapomenout zmínit finále, jeden z nejujetějších konců co jsem kdy viděl a něco na co by si dnes asi jen tak nikdo netroufl :)) ()

VashCZ 

všechny recenze uživatele

Videli jste film o Yakuze? Jo? Ale vite co je horsi? Zasrany cinsky migranti co si myslej, ze jim to v Japonsku cely patri. Tohle neni o propracovanem pribehu, ale o prostredi, kamere, drsnym oblicejum a nejakym tem drsnym scenkam. Co tu fakt chybi je logika. Jeden policajt si mysli ze zmakne smecku banditu a posily nepotrebuje. Tri hvezdy i za tu zaverecnou slataninu 😀. ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama