Reklama

Reklama

Astro-Zombies, The

Trailer

Obsahy(1)

Poté co byl vyhozen z Výboru pro kosmický výzkum, naštvaný a pološílený doktor DeMarco stvoří Astromuže z těla mrtvého kriminálníka. Poté však nad svým výtvorem ztrácí kontrolu a ten vyrazí nemilosrdně vraždit, čímž ale upoutá pozornost jak mezinárodní špionské organizace, tak CIA. (ČSFD.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Woodovsky špatný film o vědci (Carradine), který stvoří astro zombíka z mrtvoly masového vraha. Ten samozřejmě začne zabíjet a do toho se přimotá CIA a zlá Satana (Tura Satana z Faster Pussycat), která chce astro zombíka zneužít po svém. Je to hrozná slátanina a je tomu blbě rozumět, ale maska astro zombíka je úplně výborná, škoda že se objeví jen málokdy a nakonec když přijde o svůj zdroj energie, musí se potupně potácet s baterkou u hlavy. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Plakátové info: ZŘETE ASTRÁLNÍ VESMÍRNOU LABORATOŘ!!! BRUTÁLNÍ MUTANTY OHROŽUJÍC KRÁSNÉ DÍVKY!!! ŠÍLENÉ ZLODĚJE TĚL A SMYSLU ZBAVENÉ LIDSKÉ TRANSPLANTACE!!! ____ Ted V. Mikels, hvězda půlnočních TV šou, má v zámoří stejný kultovní status, jako Ed Wood Jr., bohužel v Evropě je takřka neznámý, což je škoda, protože je s chlapcem kopa srandy. V jeho céčkových nízkorozpočťárnách se nikam nespěchá a tuplem už vůbec ne tady. Tehdejší hvězda B-filmů John Carradine (pro méně znalé – tatínek pozdějšího „Kill Billa“) tady svojí „operaci“ (tedy jak se ve filmu přesně praví: zavádění radioelektrických implantátů, koagulaci krve, extrakci paměti a instalaci solární energie do srdce) provádí dobrých 20 minut stopáže, během níž vám dopodrobna vysvětlí, co právě dělá, do toho jsou neustálé nudné prostřihy na jeho čumějícícho hrbatého sluhu, agenti různých organizací jezdí zmateně sem a tam, nebo se čtvrthodiny nahánějí kolem hotelu v – pro již tak zmatený děj – nepodstatné scéně a do toho zmatku tam pobíhá astro-zombie, který škrtí ženský. Postupně bující sexuální revoluce se projevuje i zde, takže ženské oběti jsou zbavovány svršků, legendární japonská sexbomba Tura Satana, zde v roli jakési šéfky agentů, má výrazné rozparky na sukni, takže neustále ukazuje stehna a výrazný dekolt k tomu a do toho hází rozkazy typu „Zabijte ho!“ a „Opovažte se příště zpochybňovat mé rozkazy!“. Kontaktní souboje a vůbec celá příběhová struktura, to je absolutní dno. Naprostou bizarností jsou úvodní a závěrečné titulky, běhemž nich pobíhají na plátně dětské robůtky a modýlky tanků a střílejí po sobě. Dává to stejný smysl – tedy žádný – jako ještěři v ´ROBOT MONSTER´. A co je pro cinefila absolutní perličkou? Že tenhle scenáristický bordel má na svědomí Wayne Rogers, pozdější sympaťák Trapper v seriálovém M.A.S.H. Každý holt nějak začínal :o) Resumé – pobavená 1* za nevěřící smích, ale nenechte se zmást, jinak je to strašná rozvláčná nuda :o) ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Ultra Béčková bizarnost Teda V. Mikelse. Nad příběhem se asi netřeba víc pozastavovat jelikož je to triviální a hlavně stupidní ale co, hlavně, že se ve filmu pořád něco děje. Z herců nejvíc potěší obsazení Johna Carradina a Tary Satana. Já klidně téhle ujetosti ty 3slabší hvězdy dám ale je mi jasný, že tohle ocení jen hrstka vyvolených. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně naivní film se zábavně špatnými dialogy a děsným herectvím, plastikovými hračkami a vnitřnostmi a tak podobně... Nicméně úvod, ten mě hodně nabudil. Moje oblíbené auto je Mustang convertible, a když už po 146 sekundách filmu na jeho bělostný lak vychlístla krev příšerné herečky, čekal jsem odvaz. Svým způsobem se mi ho dostalo, nestačil jsem kroutit hlavou, co si tvůrci mysleli, že film unese. John Carradine si střihl prakticky tu samou roli jako v The Unearthly z roku 1957, který si u mě vysloužil odpad bez debat... skoro si říkám, že to asi měl být remake v barvě? ()

Ertai 

všechny recenze uživatele

Astro zombíci se krom konce jen 3x mihnou, takže je to většinu času dost nuda, za ten lehký gore na konec, pár zajímavě zabitých a titulky podbarvené záběry na dětské hračky celkově za 2* ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama