Reklama

Reklama

Kanibal! Muzikál

  • USA Cannibal! The Musical (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hororová brutalita v líbezném muzikálovém provedení. Takový dokonalý mix dokáží jedině tvůrci legendárního seriálu South Park. Zavraždění a snědení svých společníků – taková jsou obvinění proti Alferdu Packerovi, sympatickém průvodci skupinky zlatokopů. Jaký je ale jeho opravdový příběh? Proč například více než ženy miluje svého koně? A proč indiáni vypadají jako Japonci? Na tyto a další zásadní otázky, jež trápí lidstvo odnepaměti, vám odpoví brutálně komediální muzikál společnosti Troma, který je vůbec první celovečerní spoluprácí legendární autorské dvojice Trey Parker a Matt Stone. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Slasher 

všechny recenze uživatele

[TROMA] Špadojňkl! Parker a Stone si vzali příběh Alferda Packera po svém. To znamená pro ně typický absurdní humor, veselý písničky, čínský indiáni a špadojňklování k tomu. A je to fakt dobrý:) Vzhledem k tématu a prostředí mi to malinko připomnělo Ravenous. Ten muzikál berte s rezervou, spíš se mluví a zpívání je tady jako bonus. A vyšlo to sice s nálepkou Troma, ale určitě nečekejte nic ve tromáckém stylu. Snad až na sem tam docela dost povedený gore. Could you tell me what tribe this is? -Mmmm.... We are... indians! ()

Stanislav_H 

všechny recenze uživatele

Částečně autobiografický film. Romance. Nabízí se přirovnání k Lásce nebeské. Pár zásadních rozdílů a zároveň důvodů, proč raději sáhnout po Kanibalovi: v Kanibalovi je příběhová linie uvěřitelná; postavy nejsou žádná odpudivá monstra; není šance se u něj nudit ani rozčílit; neexhibuje tam Tomáš Sangster. ()

Reklama

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Vzalo za brzlík. Zejména u sněhulákovy písně nezůstalo ani jedno moje suché oko suché. A taky tam jsou Jap..zvláštní Indiáni. A písnička o popravě. A úžasná úvodní scéna. A slovo, které si vymysleli a dá se použít na milion a jeden způsob. A kyklop s jehňátkem. A vůbec, zjišťuji, že vlastně nemám odpor k muzikálům, jak jsem dlouho myslela - jen musí být muzikál ujetý až úchylný, abych naň pohlížela se zalíbením (kdo dobře natočí Shoggoth on the Roof, dostane se do vybrané společnosti na seznamu mých hrdinů). ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Špadojňkl! Kde jste sebrali tolik mrtvých zvířátek? Kanibal! Muzikál vlastně není moc muzikál ani film o kanibalech, ale je především o špadojňklování. Vraťte se, dokud je čas. Čeká vás zkáza. Vás všechny! – … – Děkujeme… Tenhle westernový špadojňklový hororový kanibalský muzikál s opravdu pravými indiány, kteří mají teepee, je jednou z nejvtipnějších komedií, na které může magor jako já narazit. Pozor na tu past na medvědy. – Cože? Uaaaaa! Jo a Kanibal! Muzikál je o zlatokopech, aby bylo jasno. No vlastně to není moc komedie jako spíš parodie. No a vlastně to vůbec není to co jsem čekal že to bude a tudíž to bylo (jak již chytřejší, větrem ošlehaní a hudebně vzdělaní trappeři zjistili – tedy pokud zpívají ve správné tónině) úplně něco jiného. Co taky čekat od příjemného filmu, ve kterém byly brutální scény (tedy drtivá většina z nich, takže vám dojem zkazí třeba brutální vražda sněhuláka krumpáčem) vystříhány kvůli příjemnějšímu zážitku z filmu? Ti chytřejší už nejspíš tuší, že tenhle muzikál nestojí ani na gore efektech, násilí a hektolitrech krve. Naopak překypuje inteligentním absurdním humorem a celý film je prošpikovaný skrz naskrz více či méně skrytými vtípky a odkazy v takové míře, že při prvním shlédnutí bych nepochytal ani polovinu z nich i se síťkou na motýly. Schválně, kdo tam objevil třeba narážky na bojové nebo třeba klasické japonských filmy? A hlavně, v tomto filmu se nevyskytuje ani jeden Japonec, takže by se na něj žádný průvodce neměl dívat! Milovníci romantických filmů s kobylami si ale určitě přijdou na své a možná uroní i nějakou tu slzičku dojetí. Zajímavé komentáře: 666teen, Chris Wulf ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Pozor - nie je to horor, nie je to ani TROMA a vlastne ani komédia moc nie. Je to taký celkom príjemný úlet s niekoľkými muzikálovými číslami, na ktorom je jasne badať zárodky South Parku. Neviem, či by som mal z toho väčší pôžitok, keby som South Park nepoznal, alebo mi to málo čo dal, dal práve vďaka reminiscenciám na tento geniálny animák. Nie je to stupídne, ale dlho sa s tým nepárali. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (13)

  • Scéna, kdy se zlatokopové ptají poutníka na cestu do Prova, je odkazem na klasickou série Friday the 13th. (StrYke)
  • Trey Parker (hrající Alferda Packera) byl v titulkách zveřejněn jako Juan Schwartz, neboť Trey své první jméno nemá příliš v lásce. Proto si jméno změnil na Juan Schwartz s inspirací Alferda Packera, který si po útěku z vězení změnil jméno na John Swartze. (StrYke)
  • Oficiálne názvy piesní, ktoré odzneli v tomto filme sú: * Shpadoinkle * That´s All I´m Asking For * When I Was On Top Of You * Trapper Song * This Side Of Me * Let´s Build A Snowman * Hang The Bastard (MM_Ramone)

Reklama

Reklama