Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři mladí filmaři, kteří se pokouší vyrobit film v Hollywoodu, vyhledají jednou v novinách, inzerujících zábavu se ženami, jisté telefonní číslo. Domluví si schůzku s třema dívkami, kterým velí madam Cassandra – vrchní upírka Beverly Hills. Komedie vrcholí nočním honem na upírky... (oficiální text distributora)

Recenze (3)

RetroMan 

všechny recenze uživatele

"Hele kámo, ale tady si v Hollywoodu!" Fred Olen Ray natočil film sám o sobě, jako o úspěšném producentovi superakčních filmů a k tomu si zvolil za téma "ed woodovsky" laděný flák s upírama. Kdysi jsem viděl na VHS z videopůjčovny a při další projekci po takřka 20letech, nostalgie mě přitlačila ke zdi vrátila se mi ta bezbřehá tupost při půjčování a hlavně sledování veškerých novinek mezi regály. Ano, je to sice sračka, ale takhle nějak si představuju ideální filmy z 80. let. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Výte jak poznáte upírku v černém korzetu,že je to upírka a chce se svámi milovat a vy jí koukáte do pěkného výstřihu. Jednoduše,noste bílé trenky s malovaným černým křížem. To jí hned přejde chuť na sex. A chcete od ní mít pokoj,vražte jí mezi ty její dudy pravý kříž. Lovec upírů je takovej vychrtlej blbeček s brýlemy co se tváři jako vychrtlej blbeček s brýlemy. Jedná se o až o céčkovskou hororovou komedii céčkovského režiséra Fred Olen Raye z 80.let. A to znamená co? No tak lidi,zkuste si vzpomenout co to tak asi znamená,no ano. Céčkovská hororová komedie céčkovského režiséra 80.let znamená plná krásnejch holek s krásnýmy kulaťoučkýma prsama s jejich hustýmy účesy,které tak u holek miluju a né ty zmoklý slámy co teď nosej a ten nejstupidnější humor jakej mohl být,kdy normálním nebo spíše nenormálním člověkem spolozen se skvělou hudbou 80.let,kterou taky tak zbožnuju. Ten lovec musel bejt posedlej dávat těm holkám kříže mezi prsa. Hororová komedie,která u mě zdobí vysoké místo mezi hororovými komediemi a ten konec stojí taky za to. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama