Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý policajt Eric Dixon se snaží uniknout před tíživou minulostí v ulicích L.A. Po smrti svého parťáka chce pryč. Ale jedno ví jistě - vraha svého kamaráda musí najít za každou cenu. Osud ho zavede do daleké Indie, kde intenzivně pátrá vrahovi. Jeho úpornou snahu však změní pohled jedné ženy... (Intersonic)

Recenze (5)

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Klasické akční "béčko", ve kterém se dává přednost soubojům Dona Wilsona, za který by se nemusel stydět sám velký Lloyd Simandl. Skvělý akční záporák, Indie, a několik pikantních scén s vnadnými kráskami je to, proč si film zaslouží dvě *. Film byl natočen v produkci Rogera Cormana. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Fred Olen Ray si odskočil na dovolenku do Indie a aby sa nenudil, pozval tam aj niekoľko takmer hercov ako napr. Draka Willsona, Evana Lurie a taktiež ehm "herečku" Tane McClure. Výsledkom je poriadne inferno, ktoré ako tak zo samotného dna zdvíhajú poniektoré súboje a atraktivita Indie. Mám taký pocit, že sa mal film skončiť v 70. minúte, ale producentom sa to zdalo málo a tak dali ešte dotočiť posledných 7-10 minút. Samozrejme, film je plný tých najprevarenejších klišé, pomsta za smrť partnera, snaha miestneho šéfa o rýchlu deportáciu Connora (Draka) späť do USA, zblížnie sa Connora s mladým indickým policajtom, ktorý ho mal odviesť na letisko, ľudia držia v rukách strelné zbrane, ale nestrieľajú a keď, tak zásadne od pása atď... ()

Reklama

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Už když sem v novinách zahlédl, že v hlavní roli jest veden Don "The Dragon" Wilson jež je naprosto mizerným hercem a pro filmový průmysl absolutně nepoužitelným matrošem, tak už tehdy mi bylo jasné že mám očekávat typické nic než něco. Pak jsem si navíc vzpomněl, že už jsem Inferno jednou viděl, ale absolutně mi vypadlo z paměti. Upřímě je se čemu divit? Připblblé speciální efekty jež jsou stejně dobré jako spořádat patel třešní a zapít ho lahví vody (po tom se taky poser***) a dialogy, tady je jedna uzkázka: uááá eh eh uáááá oh. Scénář vypadá asi takhle: bitka -> nuda ->bitka ->nuda ->údajně vysokovzrušující scéna ->nuda......atd. A ještě jedna věc. Stojíte za klečícím policistou, v ruce tyč. Jak dlouho by vám trvalo fláknout ho do hlavy? Je to 8 vteřin přesně! Aby se Drago stihl rozeběhnout, vy řvát a on vás stihnout zlikvidovat. Zkrátka odpad "pár exceláns" ja by řekl klasik, zcela sračkoidní záležitost. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

K certu s Donem Dragonem! a jinymy radoby bouchaci tohle bylo opravdu inferno a dukaz ze i kvalitnimu zetkari Fredu Olenovi Rayovi se vsechno nepovedlo ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Dragon a jeho napínavý akční film, kde se vypraví do Indie, aby pomstil svého zabitého parťáka. Do cesty se mu tentokrát dostanou: Indický ninjové se žlutým páskem a županem, had, kozatej botox, tlustej Lamas a ejhle (spojlerík:) bývalý parťák..jak nečekané (konec spojlíku). Velice svižné a trefné. Tenhle film mě bavil od začátku závěrečných titulek ááž do konce. Jedna hvězda za pár vtipných scén a za ty schody s červeným kobercem, které se mi jako design líbily. Za botox mínus jedna hvězda. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama