Reklama

Reklama

Divadlo hrůzy

  • USA Bloodsucking Freaks (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sardu je postarší pán v čiernom roláčiku, sado-masochista, ktorý vedie maličké newyorské divadielko. Na javisku je bohatým divákom predvádzané ľudské mučenie a ponižovanie. Teda aspoň oni diváci ho majú za predvádzané. V skutočnosti totiž Sardu s jeho sluhom, liliputánom Ralphusom, odchytáva na uliciach nevinné ženy a z divadelných predstavení robí snuff-masakre. Nehovoriac o tom, čo s nimi prevádza v zákulisí...

Jeden zo "slávnych" trashov druhej polovice minulého storočia, ktorý z prekračovania hraníc a borenia tabu ťaží svoju "popularitu". Liliputánsky predstaviteľ Ralphusa, Luis De Jesus, bol do projektu dotiahnutý z podivných pornofilmov s názvami ako The Anal Dwarf. Posledný deň nakrúcania BLOOD SUCKING FREAKS usporiadal bez vedomia režiséra s niektorými ďalšími členmi štábu priamo na placi sexuálne orgie. Predstaviteľ Sarda, 41 ročný začínajúci herec Seamus O'Brien, bol rok po premiére tohto filmu vo svojom byte dobodaný na smrť náhodným lupičom. (POMO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

topi 

všechny recenze uživatele

Tromácká obskurní uchylárna, která se nebere vážně a s humorem a nadhledem vytváří místy hodně zvrácenou podívanou. Mě tenhle snímek chytnul a skvěle pobavil. Zejména bizarní dvojice divadélka - majitel Sardus a jeho liliputánský pomocník Ralphus. Dost se mě líbila i hudba, která dotvářela takovou brakovou atmosféru undergroundových filmů 70. let. Jak pravil sám velká mistr Sardus - "Tohle není sado/maso, tohle je umění!!!" :D ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem kdysi náhodou viděl na nějákém fesťáku -vůbec jsem to neznal-nic jsem o tom nevěděl ale strašně mě to bavilo...Jsou tam momenty,které m příjdou fakt vtipné a rozverně hravé a má to všechnymožné předpoklady a prvky kultovního braku....Ale celkově mi to příjde jako dost jednorázová podívaná:podruhé už mě to tak nebavilo a potřetí jsem to snad ani nedokoukal.........ale tak na těch 60% bych to jako fanda těchle blbin klidně viděl :) ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Troma a jejich další filmový počin plný zvráceností, sadismu a sexu. Ne, tohle není nic pro slabší povahy. Snímek o mučení a na svou dobu neskutečně odvážný. Příběh a nějaký náznak herectví je tu druhořadý. Tady jde pouze o ponižování žen a užívat si jakýkoliv způsob jejich trýznění. Na poli takovýchto hororových trashových filmů se jedná o velmi odvážnou klasiku bořící všechny meze jakékoliv snesitelnosti. Pro příznivce sadomasochismu doslova povinnost. Ostatní na vlastní riziko. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

[TROMA] Výborná zvrhlost! Byl jsem v pokušení dát za pět, ale nakonec přece jen zvítězil zdravý rozum... Divadelní mistr a obchodník s otrokyněmi Sardu a jeho usměvavý liliputí poskok Ralphus jsou dva pěkný saďouři. Nejen že mučí a zabíjí své bezmocné oběti jak se jim zlíbí, ale dokonce s tím ještě mají umělecké ambice. Tenhle film musíte brát s nadhledem, i on sám sebe bere a je to patrné z mnoha narážek a momentů, zdá se ale že pod ním spousta lidí vidí jen samoúčelnou nechutnost. Dobře dobře, tohle je samoúčelná nechutnost, ale jak říkám pořádně odlehčená. Takže vypněte jakékoli kritické senzory a možná si to i užijete, stejně jako já, stejně jako Sardu s Ralphusem, jen nasajte tu kouzelnou atmosféru jejich zvráceného divadla! A taky bacha aby váš párek neskončil v rohlíku... nebo vám někdo nevysál mozek brčkem. Her mouth shall make an interesting urinal! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Zvrátená úchylnosť, ktorej "silná" stránka je to, že vždy keď začne prichádzať nuda, nabehne nejaká brutalita, ktorá vás dokonale preberie. Tvorcovia sa mohli viac pohrať s humorom, ale aj tak som sa par krat z (ne)chuti zasmial. Dávam 3* lebo filmík má presne to, čo novodobým americkým hororom chýba - nahotu a krv... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • V roce 2014 Troma vydala na blu-ray speciální rozšířenou verzi pod původním titulem Sardu, Master of the Screaming Virgins.
    (ezt)
  • Část zvukové stopy filmu byla použita ve skladbách "Hacksore" od kapely Gorerotted a "Pussy Mutilation" od skupiny Torsofuck. (merlinovic)

Reklama

Reklama