Reklama

Reklama

Zkáza mužů

(festivalový název)
  • Mexiko La perdición de los hombres (více)

Obsahy(1)

Jedno mexické pořekadlo tvrdí, že „ty zatracené ženy jsou zkázou mužů“. To platí také pro hrdinu tohoto příběhu. Osudnými se mu staly dvě ženy a baseball. Komedie založená na černém humoru, ironickém pohledu na americkou kulturu a mexickém pojetí volného času získala řadu mezinárodních ocenění. [43. MFFKV 2008] (oficiální text distributora)

Recenze (4)

bassator

všechny recenze uživatele

43rd KVIFF 2008 - TRIBUTE TO ARTURO RIPSTEIN - Pocta Arturo Ripsteinovi, AUDIENCE AWARD - Divácká cena deníku Právo (Divácká cena: 1234) - 2.62/186 ()

Bakllazaan odpad!

všechny recenze uživatele

v kině vládla po celou dobu (dokud jsem neodešel) nejstota, asi jako když provazovému chodci pustíte na záda vzteklého kocoura. To že stímhle přijel řežisér dobrovolně, to oceńuji jako velké hrdinství. ()

Lyncha 

všechny recenze uživatele

Nečekejte souvislý děj, jde spíš o poskládané scénky, které ale spolu souvisejí a navazují. Občas je mezi nimi jen pár minut, občas pár hodin. Vyplatí se počkat na konec, protože tak se znovu dostanete na začátek a konečně se dozvíte, proč ten zatracenej chlap musel umřít, i když se mu tak nechtělo. Půlka filmu se bude líbit mužům, protože uslyší, co chtějí slyšet - že totiž ženy můžou za všechno a jsou příčinou jejich zkázy, půlka se bude líbit ženám, protože uslyší, co si samy často myslí - že muži jsou zatracená cházka, na kterou není spolehnutí. Vše samozřejmě s nadsázkou, ocitli jsme se přeci jen v Mexiku, kde mají lidé horké hlavy. ()

Komprimus odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem sice v kině jako jeden z posledních, ale i přes naději, že by se tam konečně mohlo začít něco i dít, jsem byl nucen opustit sál. Bylo zkrátka fyzicky nemožné tam zůstat. ()

Reklama

Reklama