Reklama

Reklama

Anthropophagous 2000

(amatérský film)
všechny plakáty

Recenze (6)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Levný německý trash jako pocta nechutné klasice od D´Amata. Pokud přistoupíte na hru tvůrců, můžete se chvílemi i bavit. Neumělé gore plné hutných rubínových výstřiků nevyděsí; latexové hlavy, končetiny i břicha pobaví. Dojde na citaci nejznámějších scén, ať už jde o vytahování a pojídání vlastních střev, nebo o vyjmutí a konzumaci lidského plodu. Samozřejmě ani italská klasika není nic převratného, a tak se zdejší tvůrci pokusili přitvrdit. Ještě více utržených hlav a končetin, záseků nožem i sekerou. Vše v legračním neumětelském provedení. Dokonce i sex je mizerný, jelikož přes plavky, no, nevím...rozhodně německé domácí porno zde nenajdeme. A připomínka Kanibalů není jen v naražení na kůl, ale i v tahání vnitřností z obětí a jejich pojídání. Některé scény pak připomenou další klasiku - Noc živých mrtvých. A jistě si při jedné scéně mnozí vzpomenou na Pastora Thomase - jen ty vnitřnosti jsou přes ústa násilně vytrženy. Vůbec je to takový mix všeho možného, u něhož se asi stejně nejvíce bavil filmový štáb během natáčení. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Neoficiálny nemecký remake, pocta a súčasne aj výsmech D'Amatovej hororovej klasike z roku 1980 – Antropophagus, produkovaný v rovnaký rok kedy majster skonal v Taliansku na srdcový infarkt. Keďže toto bolo moje prvé stretnutie s Andreasom Schnaasom – režisérom tohto trápneho trashu, ťažko mi je odhadovať, či tá parodická príchuť bola z jeho strany cielená alebo sa v skutočnosti tento človek minul svojmu remeslu a myslel to všetko smrteľne vážne. Neviem. Či tak alebo tak, samotný výsledok by som prirovnal ku horkému zvratku v ústach, bez možnosti ho celých 80 minút vyvrátiť. Kravina to bezpochyby je o tom žiadna ani najmenšia pochybnosť, avšak pre toho, kto pozná pôvodnú D'Amatovu verziu, sú tu pripravené odkazujúce totožné scény ako od Joea, modifikované scény a iné mierne úsmevné momenty (vrátane gore scén), nad ktorých kvalitou a blbosťou je možné sa z chuti zasmiať. Ak sa na "Anthropophagousa 2000" pozrieme z druhej strany, skutočne sa o svojskú poctu jedná. Svojskú preto, lebo Andreas Schnaas sa svojou verziou o kanibalovi nedobrovoľne zabára do sračiek, z ktorých nie je úniku, a súčasne tak zvýrazňuje a nadhodnocuje kvalitu pôvodnej verzie. Ako už vo svojom komentári uviedol uživateľ Eraserhead – po pár minútach sa jednoznačne ponúka myšlienka, že D'Amato nebol zas tak zlý režisér :) V druhej polovici filmu sa dokonca Andreas Schnaas rozhodol perličkou pripomenúť aj asi najklasickejší kanibalských film všetkých čias - Cannibal Holocaust Ruggera Deodata, a to nebodnutím na drevený kôl jednej z obetí nemeckého kanibala. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Parádní Německá záležitost. Remake filmu Antropophagus si vzal pod křídla úchylák Schnaas, kterej dělá filmy s debilním příběhem a ještě retardovanějšíma hercema. Ale na druhou stranu je to tak neuvěřitelně zábavné. Už jen začátek kde probíhá neuvěřitelně špatnej liják na lodi. Tohle je správná zábava, gore efekty jsou levné a jsou dost okaté ale svůj účel to splní. Je jasné že se to nevyrovná D´amatovu skvostu, ale jako jednohubka to postačí. Navíc anthropophág je celkem tomu původnímu podobný. Tohle je správný trash ještě větší než dělal D´Amato. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ultra nudný, ale zároveň ultra násilný remake ( sequel ? ) D´Amatovej legendy. Andreas Schnaas sa kľudne môže zaradiť medzi ´´masters of gore´´ či ´´kings of C movies´´, vie presne čo robí a vie presne, čo chce divákom predviesť. Nech sú všetky sračky aspoň tak prítulné k divákovi, ako táto. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Iste, Amato mal na svojho Anthropophgousa oveľa vetší rozpočet, aj viac skúseností ako režisér, ale ak tento film berieme V RÁMCI veľmi nízkorozpočtovej produkcie, u mňa osobne je to špička. Fotogenické prostredie, splatter non plus ultra, slušné spracovanie, i atmosféra - hanbu Amatovej klasike, ktorú aj ja mám veľmi rád, určite nespravil. Pre mňa jeden z najlepších amatérskych splatter filmov. ()

Eraserhead odpad!

všechny recenze uživatele

Schnaas opět dokazuje jak neschopný je filmař a Antropophagus Joea D´Amata (jemuž je tento film věnován) je proti tomuto skvost hororového žánru. Schnaasovi jsou naprosto cizí pojmy jako "hororová atmosféra". Při vraždách opět ukáže úplně všechno a s mírou brutality si taky hlavu neláme, takže devastaci lidského těla opět maximálně protahuje, aby si divák "užil" každičký nechutný detail. Tento film dokonale ukazuje to, že když dva dělají totéž, není to totéž a zároveň i to, že D´Amato zas tak špatný režisér nebyl :-))))) Budiž mu země lehká. Takovouhle "poctu" si nezasloužil... ()

Reklama

Reklama