Reklama

Reklama

Zombie 90. let: Extrémní nákaza

(neoficiální název)
  • Německo Zombie '90: Extreme Pestilence (více)
všechny plakáty
Německo, 1991, 80 min

Režie:

Andreas Schnaas

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Druhý film Schnaasa nedopadl tak hrozně. Je pravda že já se celkem v těhlech filmech vyžívám ale prostě mi to nepřišlo moc hrozné. Nemůžeme očekávat bůh ví jaký příběh ale zato můžeme očekávat pěknou dávku gore která tu je. Sice je pravda že je dost amatérské ale na to že je to druhý film tak se Schnaas překonal. Prakticky každou minutu tu je nějaká kapka krve. Navíc se mi dost líbilo že film hodně odkazuje na klasiky žánru(viz. zombi 2). A k tomu strašně debilní Anglický dabing a je o zábavu postaráno. Na druhou stranu má režisér za sebou už lepší kousky a na tenhle i když je zábavnej se hodně rychle zapomene. Ale co já se bavil. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tak toto je odpad za 5 stars. Je to úžasne zlý film, ale kryštalicky čistý zlý film. Srší z toho neskonalá fanúšikovská láska k žánru, ale aj všeobecne ku kinematografii ako takej. Točiť filmy je radosť. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Štvrtý komentár a myslím si, že aj najobjektívnejší. Prišlo mi to, ako keď sa rodina a známy stretnú pri grilovačke a jeden z nich len tak utrúsi, že by sme mohli urobiť film a hla, Zombie '90: Extreme Pestilence je na svete. Že je to totálna amaterčina je už jasné asi každému, kto si film zapol i  len na niekoľko minút. Trhajú sa tu novorodenci, údy aj mozgy, ale tu lacnotu aj tak film neskryje. Je to strašná až obludná blbosť a aj keď som videl aj hroznejšie filmy, tento svojou neohrabanosťou a amaterčinou ma začal po čase riadne iritovať. A to, že si zombie pomáhali  so všelijakými nástrojmi mne osobne prišlo scestné.  Slabé  2* ()

The_Casual 

všechny recenze uživatele

Naprostá klasika žánru, pokud nejsou hlavní hrdinové na scéně, jsou dobře viditelní v tlupě zombies. Měření radiace voltmetry, se slovy hoši z tajné služby odvedli dobrou práci, málo co překoná, no a pokus odvrátit útok zombie Jimmyho Hendrixe slovy, nech mě, pamatuješ, byl jsem na tobě ve Woodstooku, a spousta dalších šprýmů potěší i toho nejnáročnějšího diváka. ()

Reklama

Reklama