Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dokumentárny film o svete hip-hopu, prevažne zostrihaný z rozhovorov. Ukazuje, prečo je dnes tento hudobný štýl taký populárny a ako sa bude ďalej vyvíjať v budúcnosti. (nessbeal)

Recenze (4)

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Ten název to vlastně celý dokonale vystihuje. Nečekejte koncerty a atmosféru, spíš tu jde o názor hudebníků na různý věci ohledně hiphopu, o tom proč rapujou, o čem, co je podněcuje, jak to celý začalo, na bussines a taky trochu můžete nahlídnout do jejich osobního života. Rozhodně to není nic extra, ale pro fanoučka nebo pro toho, kdo se chce o hiphopu něco dozvědět to je zajímavý. Někteří řekli méně, někteří více, spousta těch co měly mluvit chybělo a někteří co mluvili, mluvili sračky. Každopádně tam bylo dost těch, co věděli co říct, takže jsem spokojen. Respect. ()

Spacecore 

všechny recenze uživatele

Tehle dokument vznikl v době, kdy byla rapová muzika na svém komerčním vrcholu a zachycuje proč tomu tak bylo. Pojednává taky okrajově o historii hip hopu jako takového. Po roce 1997 se ale scéna změnila a zlatá a sříbrná éra hip hopu sou tytam.. Nicméně je to dobrý dokument z dobré doby, dokumenty pozdějšího data jsou více nostalgické, tady vidíme ještě hodně interpretů v začátcích jejich kariér a je to zajímavá podívaná. ()

Reklama

Reklama