Reklama

Reklama

Já, ty, oni

  • Brazílie Eu Tu Eles (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Stárnoucí venkovanka Darlene odjíždí do města, aby tam porodila vytoužené dítě. Do rodné vesnice se vrátí až po třech letech. Domov najde opuštěný, její matka zemřela. Darlena nepřemýšlí o tom, že by zde zůstala déle, v myšlenkách na návrat do města ji ale vyruší soused Osias, který ji nečekaně požádá o ruku. Zprvu hloupý nápad se Darleně nakonec zalíbí a dojde ke sňatku. Usedlý život pod nadvládou despotického manžela se ale Darleně brzy přejí. Oporu najde v osobě Osiasova bratrance Zuzinha, mírného, starostlivého a obětavého muže v letech, který se do Darleny zamiluje. Naneštěstí ani on pro ni není ztělesněním životního štěstí. Darlenin hon za láskou stále pokračuje. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

swamp 

všechny recenze uživatele

Takové brazilské nic.. Primární nápad není nejhorší, dala by se z toho vystavět docela slušná komedie, ovšem to by musel existovat alespoň nějaký scénář a režisér by nesměl být tak nesmělý.. a hlavní hrdinka by nesměla být tak ošklivá nesympatická kráva. ()

rottik-cb 

všechny recenze uživatele

Prostě jiný film. Nepřišlo mi, že Darlene hledala lásku- doslova se „vrhla“ na každého chlapa, který se jen mihnul okolo samoty, kde žila s manželem (který ale neuměl dělat děti) a taky jí po každém jeden syn zůstal. Moc se mi líbila postava Zuzinhy, naopak manžela bych hnala holí. Závěr filmu jen potvrdil absurditu celku- a mně se líbil. --- "Roky po mě chceš dítě a když ho máš, najednou se mračíš?" "Já ale nechtěl tak černý." :) ()

Reklama

sona123 

všechny recenze uživatele

Kristepane, to bylo fakt hrozný! Nuda, nuda, nuda! Hlavní hrdinka se protlouká životem a při tom rodí děti. Vyprahlá krajina, minimum dialogů, věci dějící se jen tak mimochodem, přijímané s poklidem. Žádné dráma. Herečka sympatická. Jen proto, že to dávali na dvojce a je to z Brazilie, se z toho teda určitě nezblázním. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama