Reklama

Reklama

Obsahy(1)

2002 je jméno speciální hongkongské jednotky, která se zabývá vyšetřováním nadpřirozených jevů. Jednotka se skládá z dvaadvacetiletého policisty Chiu a jeho parťáka, který je duch. Této organizaci velí mystický Paper Chan. Trable nastávají, když se parťák duch reinkarnuje do živého těla. Chiu se navíc zamiluje do dívky, kterou musí chránit, a společně se svým parťákem navíc musí porazit démonického Vodního ducha. (TomikZlesa)

(více)

Recenze (3)

Shit 

všechny recenze uživatele

Trošku tomu chybí kompaktnější příběh, větší zápletka a víc akce, takže sice občas jednotlivý scény baví, obzvlášť konec je skvělej, ale celkově mě to spíš nudilo. Wilson Yip umí rozhodně víc a stejnětak Nicholas Tse, kterej tu toho teda moc nepředved, ale vohoz měl Matrixovsky cool, to se musí nechat ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Není to zlé, není to skvělé, je to podivné a svým způsobem zajímavé. Policista, který ma za parťáka ducha, se ve filmech přece jen nevídá každý den. Místy je akce na můj vkus trochu přetažená, ale celkově to za jedno či snad i dvě podívání určitě stojí. Nudit byste se neměli. ()

Reklama

Reklama