Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinou tohoto brutálního akčního filmu je dobrý mimozemšťan, který se ukrývá v těle agenta FBI Lloyda Gallaghera. Ten na své pozemské misi musí zničit jinou mimozemskou bytost, která stále vniká do nových lidských těl a své nositele mění na agresivní šílence... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Campbell 

všechny recenze uživatele

The Hidden je naprosto senzační béčko z 80 let, kterému nechybý prakticky nic co by béčko mělo mít, nějaká ta krev, super honičky, standartní příběh a neuvěřitelná zábava. A navíc hodně sympatickej MacLachlan, v roli hodného mimozešťana. No škoda že jsem to neviděl jako malý určitě bych se i bál, takhle zůstává ale i přesto velice výživná scifárna ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Speciální efekty jsou velice dobře provedené a hlavně co se týká samotného monstra je vidět, že si na něm dost vyhráli. Vzhledem sice připomíná velkého mravence, ale má i několik chapadel, které si občas našli cestu ven. Prostředí se měnilo v tempu děje, který nabíral rychlý spád a až na několik momentů vůbec nenudil. Protože jak jsem podotkl na začátku, tak se tu střídala akčnost s komediálními prvky a jejich vzájemné propojení zvládli producenti dokonale, protože ani jedna nevyčnívá nad tou druhou. Takhle nějak si myslím, že by měl vypadat dobrý sci-fi horor. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mimozemšťan vydávajúci sa za agenta FBI Lloyda Gallaghera prenasleduje na Zemi nebezpečného vesmírneho kriminálnika, ktorý sa svojvoľne prevteľuje a pácha ťažké zločiny. Má slabosť pre Ferrari, dobrú rockovú muziku a absolutne pohŕda zákonmi. Americký akčný sci-fi horror "Tajomné zlo" natočil v roku 1987 béčkový režisér Jack Sholder. Do úlohy agenta Gallaghera obsadil herca Kyle MacLachlana. Ten so svojou výraznou tvárou a nevšednou mimikou pôsobí vskutku ako keby bol z inej planéty. ** ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 9/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +sympaťák Kyle MacLachlan, slušná atmosféra, netrdiční záporák, hodně krvavé -určitě je potřeba brát ohled na stáří filmu/// Konečně jsem se dočkal pořádného scífka. Rozhodně potěší námět a příběh. Ale co především, film je dobrou kombinací snímků Terminátor 2, Věc, Robocop a Hard Boiled. Asi sami uznáte že kombinace přímo královská. Jinak nemůžu říct, že by mi film připadal vtipný, nebo jinak řečeno směšný. Byl spíše napínavý a podle mě docela drsný, ani jsem se nemusel převtělit do malého kluka, abych si tento film vychutnal. Prostě paráda a těším se na pokračování./// Celkem 78%/// ()

KasparekZabijak 

všechny recenze uživatele

Pro tyhle momenty prostě miluju film, takovejhle poklad se nenajde vůbec často ! Pár let předtím, než si Kyle MacLachlan střihnul agenta Coopera ( pro tu roli se narodil ) bojuje v poctivým osmdesátkovým béčku proti emzákovi, kterej mění těla rychlostí, kterou by moh’ závidět i Sparťanskej management při výměnách trenérů. Jeho parťák skoro polovinu filmu netuší, že maká s marťanem-klaďasem a ve výsledku je z toho zručně natočená, místy až brutálně roztomilá píčovinka, která chvilkama lehce evokuje Temnýho Anděla s Dolfíkem. Já se bavil skvěle a sázím plnotučnou čtyřku 💅 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (8)

  • Pri prenášaní mimozemšťana do úst Jonathana Millera bol samotný herec William Boyett natoľko znechutený, že to odmietol ďalej sledovať a skutočne odišiel. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama