Reklama

Reklama

Noční můra v Elm Street 2: Freddyho pomsta

  • USA A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy's Revenge (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kdyby rodiče Jamese Walshe věděli, co se stane, když se nastěhují do domu na Elm Street…! Pět let čekal Freddy Krueger, aby se znovu objevil ve snech nového chlapce ve městě a otevřel svoji ruku z nožů. Démonický zabiják si pro svoji pomstu nemohl vybrat lepší příležitost. Noční můra se opět promění ve strašlivou skutečnost. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (319)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Ojojoj tohle byl panečku průser. Za tohle by pan režisér zasloužil dopadnout jako ten trenér v tomhle filmu. A Mark Patton, jak rychle svoji kariéru nastartoval, tak rychle ji ukončil a kdo viděl tento film, tak se nemůže ani divit. Příběh byl příšerně přetažený za vlasy. Fred Krueger prostě patří pouze do snů a tahat ho do reality a nevíc takhle debilním způsobem byl prostě krok vedle. A můj zážitek z filmu, aby byl alespoň nějaký musel zachraňovat velmi sympatický a perfektně sladěný Freddy Krueger. Co si budem povídat, ten kluk se v módě vyzná. Perfektní červeno - černý svetr dokonale sladěný s černým kloboukem. K tomu navíc štylová rukavice, no to je paráda. Ten předstoupit před módní policii....Bylo by o blbost méně. Tady to bude za velmi slabé * *, a to jen a pouze za Freddyho. Zbytek stojí za to, co každý den (někdo i častěji) opouští naše tělo a končí v místech, kam patří tenhle film. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Tohle je můj nejoblíbenjší díl z celé série,je to fakt,žádnej kec. Freddy tu má jakousi divnou masku,zvláště co se týče očí. Jinak skvěle funguje coby horor. Klidně by fungovala jako jednička,neschází jí tajemno a velké napětí,Freddy před finálem sejme vlastně jen dva lidi a pak dva na tom večírku a jeden je ušlapanej v davu,takže si vlastně vystačí i s minimem mrtvých. Stopáž je přesná,tak aby toho nebylo moc ani málo. U mě Freddy boduje nejlépe,děj soutředěn na hlavního hrdinu a né pak jen na krvavé efekty jako ve trojce. Dvojka u mě sklidila můj největší obdiv a líbí se mi daleko více než kultovní jednička. Hudba je také ze všech dílů nejlepší,zvláště jedna melodie je fajň,celkově film jde i jinačím směrem. Zhmotnění přes Jessiho a né jen. Nesmí usnout nebo mě dostane. Schrnuto,dvojka je u mě ta nejlepší. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Takovouhle podpásovku si Freddy prostě nezasloužil, kor v jeho raných začátcích. Dvojka sice slavila finanční úspěch, ale po kvalitativní stránce je to hrozná bída. Napětí je tu spíše v náznacích, věnuje se zbytečným kravinám (vybuchující papoušek) a vůbec podezřelá je celá gay atmosféra. Krueger občas hláškuje, ale stejně si ho divák neužije, jelikož se tu zjevuje hlavně v příšeří anebo až v samotném závěru. No a bohužel chybí i původní hudba od Bernsteina. Young je talentovaný skladatel, o tom žádná, ale aby nepoužil jeho hlavní motiv z prvního dílu, to je docela velká drzost. Ještěže se do trojky vrátil Craven a pomohl chytit Noční můře svěží dech. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Úbohý diel, ktorý dopláca na to, že to není dielko Cravenovo, ale Sholderovo. Freddy tu síce vyzerá strašidelnejšie a výzorovo najviac dobre, ale keby príbeh nebol tak hlúpo postavený a dej bol trošku pozeraťeľný, vzniklo by priemerné pokračovanie s peknou atmosférou. Ale čo je veľa, to je veľa 40 percent. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Ach jo, po naprosto úchvatné a atmosférické jedničce přijde tohle. Zřejmě nejhorší díl celé série (ještě jsem neviděl šestku a sedmičku) z Elm Street a díl, který jakoby neměl žádnou spojitost s prvním dílem. Hudební motiv - žádný, sympatické postavy - jedna, nějaký smysl tohoto dílu - není. Jediná věc, která potěší, je jako vždy spolehlivý Robert a konec. Pro tenhle film jsem vyvinul metodu ZZ - Zahodit a Zapomenout na tuhle opravdovou noční můru… 40 %. ()

Galerie (118)

Zajímavosti (26)

  • Celosvětová premiéra proběhla v říjnu 1985 na festivalu Hofer Filmtage. (Varan)

Reklama

Reklama