Reklama

Reklama

Noční můra v Elm Street 2: Freddyho pomsta

  • USA A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy's Revenge (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kdyby rodiče Jamese Walshe věděli, co se stane, když se nastěhují do domu na Elm Street…! Pět let čekal Freddy Krueger, aby se znovu objevil ve snech nového chlapce ve městě a otevřel svoji ruku z nožů. Démonický zabiják si pro svoji pomstu nemohl vybrat lepší příležitost. Noční můra se opět promění ve strašlivou skutečnost. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (319)

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Zhruba na úrovni jednotky. Tu sú lepšie masky, triky, Freddy je viac démonický a lepšia je aj hudba. Oveľa horší je scenár, úmrtia sú nudné (v podstate sa jedná len o obyčajné seknutia) a Freddy nehláškuje. O strachu a mrazivej atmosfére tu opať nemôže byť ani reč. Lakačky tiež nefungujú, ale sú aspon menej trápne ako v jednotke. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Oproti celkem slušné jedničce je to slabota. Atmosféra žádná, strach žádný, prostě to není horor ani náhodou. Smrti jsou sice celkem originální, ale někdy zavánějí až trapností (trenér). Freddy má žalostně málo prostoru a ten hlavní hrdina mě sral od začátku do konce. Ale hrozně mě pobavilo to klikování na začátku - i já, absolutní sportovní antitalent a odpůrce pohybu, bych to zvládl líp než ty dva takzvaný "sportovci". To vypadalo spíš jako kdyby chtěli ten trávník znásilnit. :) Každopádně k dalšímu dílu přistupuji po tomhle s mnohem menší důvěrou... /viděno na DVD: 30% a 2*/ ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Freddy Kurger je zpět! A raději měl zůstat někde v háji a nevracet se! Nejenže straší lidi, ale teď straší i zvířata. Obzvláště papoušky má v oblibě. Už jen tohoto mého úvodu jde poznat, že dvojka je opravdu ptakovina povrzující, že téměř každý drůhý díl je horší, než první a v některých případech by bylo lepší, aby žádné další pokračování ani nevzniklo. Noční můra v Elm Street 2 je toho řádným příkladem, protože to kazí kultovní záležitost jakou byla jednička. Robert Englund bohužel nedostal tolik prostoru na strašení, vraždění a hazení jedné hlášky za druhou, což je neuvěřitelná škoda, protože to ztrací na celkové horové atmosféře. Strašení jsem si v tomto filmu moc neužil! Je ho opravdu málo. Ani jsem se nedočkal žádných krvavých scén. Jen jedné ve sprše a ta byla docela slabá. Místo strašení přemlouvá teenagera, aby mu dal své tělo. Takže nuda! A konec v továrně je trapný, až to hezký není. Je jasné, že hlavní hvězdou tohoto (ne)hororu je Matt Patton, co by teenager Jesse Walsh, jehož výkon a vzhled je pro takovýho film velkým přínosem, takže díky němu nejdu pro hodnocení "odpad". Nicméně dvojka noční můry je velkým zklamáním! ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tato čast je slabším článkom serie,lebo viac ma bavil Freedy keď kosil decká v snoch,nie prevtelením do niekoho druhého,ja si myslím že tato čast je samostatná kapitola.A bolo v nom veľa dialogov ale malo akcie a o strachu s tohoto dielu sa nedá moc povedať.A hlavná postava M.Patton prosím vás kde ste ho vyhrabali?Strašný herecký výkon. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

První pokračování nic moc. Jesse se přistěhuje s rodinou do onoho domku na Elm Street a Fred se ho snaží zneužít ke svému návratu ("Kill for me."). Problém - první hodina je utahaná, jsou tu píčoviny jako papouščí útok, a hlavní hrdina je zkurevenej maňas, kterej kéž by zhebnul hned ve school busovém úvodu, protože mě prostě celou dobu sral. Dvojka nepřináší nic pořádnýho. Něco z atmosféry ale zůstalo a Krueger samozřejmě o charisma nepřišel, takže na hodně slabé 3* (5/10) mi to ještě dá. Ještě že se to s trojkou zase vzpamatuje. ()

Galerie (118)

Zajímavosti (26)

  • Tvůrce speciálních efektů Rick Lazzarini vytvořil loutku démonického papouška pro scénu, kde papoušek bláznivě poletuje a poté vybouchne. Jeho loutka však nebyla použita, protože produkce potřebovala skutečně vypadajícího ptáka. (HellFire)

Reklama

Reklama