Reklama

Reklama

Recenze (5)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nie som moderne zazerajúci hororový trtko, ktorému sú staršie fláky odcudzené len kvôli dátumu výroby, nie som moderne zazerajúci trtko, ktorý si myslí, že vie čo je to tá pravá hororová produkcia ( pre niekoho asi len od roku 2010 ) a nie som moderne zazerajúci trtko, ktorý pozerá na žáner len objemovo ( čím viac ingrediencií, tým lepšie ). Ale tento film, je proste dokonalou ukážkou ( v tom horšom zmysle slova ) TV produkcie rokov 70. a na takomto žánri, ako je mystery horror, je to sakramentsky vidieť. Pomerne dobre vizuálne spracovanie, ale tento problém nevráti. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nečekejte, že v americkém snímku „The Night Stalker“ bude stříkat krev, to zase ne, ale když už je zde upírova oběť, tak na ní rozhodně není jen hezký pohled. Rány na krku vypadají velmi nepříjemně. K tomu si přidejte dobrou atmosféru, upíra, který je pojat krásně klasicky, a nakonec i trochu nečekané finále, a máte zajímavý film, jehož pokračování vás bude docela zajímat. ()

Koly 

všechny recenze uživatele

Přestože si nemyslím, že ulice Las Vegas jsou tím pravým místem pro lov upíra, je THE NIGHT STALKER poměrně slušný strašidlelný film, který nenudí. Moxey možná mohl trochu víc zatlačit na pilu, ale v roce 1972 si toho asi ještě moc dovolit nemohl (teda pokud chtěl). ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Carl Kolchak je můj nový oblíbený paranormální vyšetřovatel. A The Night Stalker má všechno, co poctivý horor potřebuje – klasické upíry, temné ulice, napínavou atmosféru, skvělou hudbu, scénář od Mathesona a samozřejmě perfektního hrdinu. Je to pulp, ale je to parádní pulp. Janos jako upír v moderním světě dělá zajímavé věci, Kolchak má své chyby, Las Vegas je dokonalé zasazení pro film s monstry a vyústění by klidně mohlo soupeřit s Horror of Dracula nebo Fright Night o top zakončení upířího hororu. Nemluvě o tom zvratu potom. Na pochmurné předdušičkové večery perfektní strašidelná podívaná. ()

Reklama

Reklama