Reklama

Reklama

Jednotky vesmírného nasazení

(seriál)
  • USA Space Force
Trailer
USA, (2020–2022), 8 h 44 min (Minutáž: 25–37 min)

Kamera:

Simon Chapman

Hrají:

Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers, Tawny Newsome, Jimmy O. Yang, Don Lake, Lisa Kudrow, Owen Daniels, Hector Duran, Dan Bakkedahl (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Armádní generál se neochotně spojí s výstředním vědcem, aby společně připravili ke startu nový útvar americké armády: Vesmírné síly. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (122)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Space Force splnilo očekávání a nabídlo mi přesně to co jsem čekal.Slušnou dávku funkčního humoru,nějakou tu satiru,trochu vážnějších momentů a jako bonus velmi dobře fungující dvojici Carrel x Malkovich.V mnoha ohledech mi SF připomnělo konkurenčí Avenue 5,které nabídlo podobný mix humoru a "dramatu" a bavil sem se u něj podobně dobře.Je sice pravda,že mi chybí ještě dva díly,ale něvěřím že budou natolik průserové,aby mě donutily jít v hodnocení níž...70% ()

shaacul 

všechny recenze uživatele

Velmi dobré, na plnou to není, ale na 80% určitě. Vtipů je hodně, nejedná se ale většinou o klasický konverzační sitcom humor. Pokud máte jen minimální povědomí o americké historii a současnoti, tak o hodně vtipů přijdete, a asi vám to příjde nudné. Je dobré mít minimálně povědomí o tom kdo to je POTUS, FLOTUS, AOC... Jako pozitivum beru to, že je tu sice dost vtipů na Trumpa, ale seriál se nebojí strefovat i do míst kam by se v rámci dnešní korektnosti leckdo nevydal. Na sitcom působí tento seriál hodně draze, takže je předpoklad, že by mohli být další série. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chci umět vysvětlit svým voličům, kteří nemají na jídlo, proč potřebujete pomeranč za 10.000 dolarů." Tak to je jednoduchý - v armádě nezáleží na penězích, ale na lidech. I když skafandry jsou mnohem dražší než astronauti, takže to je asi ta výjimka potvrzující pravidlo. Ale ono je to jedno, protože tohle je hovadina, která mě bavila a poučila. Třeba o tom, že Měsíc je přirozený prostředí vlkodlaků.  To mě třeba ve škole vůbec neučili. A taky mě neučili zpívat Kokomo, tak jsem výuku přenechal báječnýmu zpěvákovi a vynikajícímu tanečníkovi generálu Nairdovi, jehož interpretace je prostě vesmírná. Jo a ten seriál měl být o hodně vtipnější ve chvílích střetů zelenejch mozků s logikou, ale bohužel zůstalo jen u náznaků. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

6,5/10. Nakonec dost v pohodě. Carell a Malkovich to neuvěřitelným způsobem táhnou (překvapivě i emocionálně), zatímco ostatní jsou trochu do počtu. Bizarní gagy se občas netrefí do vkusu (některé zas trefí jackpot) a vlastně celková nekonzistentnost materiálu škodí nejvíce. Přesto jsem se velmi bavil, postavy oblíbil a druhou sérii bych si dal více než rád. Držím palce! ()

zdenzo 

všechny recenze uživatele

VESMÍRNÁ HLAVA 22, KTERÁ KUPODIVU FUNGUJE Nejprve jsem se bál, trailer i poster vypadaly hrozivě. Carell mi také poslední dekádu nesedí. Ale příjemné překvapení. Jasně, místy úlety, ale výkony Malkovich - Carell jsou super a humor střílí do vlastních US řad politické korektnosti a stereotypizace přesně a i nadčasově (I am happy to be black on the moon...) Nenechte se odradit prvoplánovanými hodnoceními těch co nedokoukali. 3,7* ()

Galerie (328)

Zajímavosti (14)

  • V tomto díle zpívá generál Mark Naird (Steve Carell) skladbu „Kokomo“ od The Beach Boys, která zazní také v závěrečných titulcích. (danielsaf2)
  • Vesmírne jednotky USA sa nachádajú vo Wild Horse vo východnom Colorade. Avšak samotné natáčanie prebiehalo v Los Angeles, ktoré je od Wild Horse veľmi odlišné. (Weezy22)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama