Reklama

Reklama

Pinpon

(festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Peco a Smile jsou školáci. Peco umí geniálně hrát ping-pong. Smile se nikdy nesměje a připadá mu, že v životě jde jen o to, jak zabít čas. Jejich přátelství se ale změní, když vyjde najevo, že i Smile má geniální talent, když ho rozvine díky intenzivnímu tréninku. Příběh o zlomových životních okamžicích, kdy se chlapci mění v muže. Kdo bude ve finále opravdovým vítězem? A o co jde v životě doopravdy? Jenom o ping-pong? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Nene, tento film Vas do srdce nezasahne, zbytecne prehnana delka, nepochopitelna motivace a jednotvarnost vsech hrdinu po celou dobu filmu vcetne flashbacku, typove vymezeni - namachrovani zaporaci ze zle skoly v cernych uborech s vyholenyma hlavama proti parte kterou tvori skoro handicapovani jedinci (vzdyt tym hodne skoly Kasai mel asi devet hracu, ale turnaje hrali porad jen dva, taktez trener se tomu zbytku vubec nevenoval) jejich ukolem je tleskat ci mlcet flegmaticky a neustale zachmureny Tsukamoto a jedine plus filmu - sympaticky polosileny rebel Peco. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Sportovní filmy miluju. Hlavní jejich výhodou je, že se točí v naprosté většině o "hrdinech" a končí dobře :) ..... Tenhle se ale tak trošku liší od svých amerických kolegů. Japonci nechávají oslavy jednotlivých vítězství na divákovi, aby emoce dozněly spíš ve vás než na plátně. Ono také nejde výhradně jen o sport a v konečném důsledku není vítězství to nejdůležitější .... Pohodový film s výbornou muzikou u mě 90%. ()

Reklama

Brandon 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film, chvílemi jsem měl pocit, že spíš čtu nějakou mangu. Příběh o dvou nerozlučných kamarádech, kteří hrají ping pong. Jeden tak exhibuje, druhý ??? Zajímavé, zatímco extrovertní machírek Peco byl průhlednej jak list pauzovacího papíru, do mysli a charakteru zachmuřelého Smiliho se mi nepodařilo pořádně proniknout ;-) Zvláštní...zvláštní.... ()

Crazer 

všechny recenze uživatele

Preferuju raději více komerční filmy, než jak to bylo v tomto případě. Jisté myšlenkové pochody jsem nepochopil, ale vše vyrovnávala docela zábavná, sportovní nálada a zapálení do každého úderu pingpongovou pálkou. Místy soundtracková hudba skřípala .. určitě bych se nebál a zvolil bych odvážnější hudbu, který by film povznesl o něco výše. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, kdy se to zvrhne v komedii a přestane mne tématika mého oblíbeného sportu toliko zajímat. Naštěstí se tak nestalo. Místy "šílené" úseky se daly bez obtíží strávit a právě díky nim se člověk může zamyslet nad japonskou mentalitou. Co se sportu týče, máme možnost vidět celou řadu pěkných zpomalených záběrů - průběh celé hry však nečekejte. Hlavní herci zahráli bez debat skvěle a nenašel jsem snad jediný charakter, který by mne něčím iritoval (snad jen zuby jednoho z účastníků turnaje :).. ). Pro hráče pince se nabízí alespoň malá sonda pod pokličku emocí, které každý při hře prožíváme a třeba si to ani tolik neuvědomujeme. Tento film beru jako zábavu, stejně jako onu hru, kde se proháním za míčkem. Nepochybně dokument o stolním tenisu by pro mne měl větší hodnotu, ale tentokrát jsem se chtěl bavit a to se mi zde dostalo v plné parádě... ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama