Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Psanec Tex Wall dostane šanci živit se poctivou prací. Když je sestra jeho zaměstnavatele unesena zvráceným Hankem Haysem a Heesmanem, vezme to Tex jako příležitost odčinit všechny své hříchy a vyráží na její záchranu (oficiální text distributora)

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Byl psancem, ale rozhodl se, že tentokrát už bude kopat jenom za dobrou stranu. A zrovna v tu chvíli se stalo, že jeho nový zaměstnavatel přišel o dceru. Někdo ji unesl. Banda, která rozhodně nemá dobré úmysly. A tak se rozhodne pomoct. Celkem standardní příběh, celkem standardní (průměrné) provedení. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Taký malí western ktorý nejak zbytočne svoj jednoduchý príbeh nerozvíja a svoju krátku minutáž využíva a zbytočne nenudí. Príbeh má svojého tajomného hrdinu pištoľníka Tex-a, ktorý má priestor na to aby rozvýril hladinu napätia, fajn ušlo to. /50%/ ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

maly nenapadny western, ktory nic neznamenal - reziserovi slavu nepriniesol, je to len pomsta za unos dcery, a to je na western malo. 55 % ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Klasický western, který mě zaujal svým docela neotřelým námětem. Krádež dobytka je sice relativně všedním motivem kovbojek, avšak spojení dvou lupičských band mělo něco do sebe. Stejně tak postava Texe, jenž se v některých pasážích jeví jako ten typický kladný hrdina (neholduje ženám ani alkoholu, mluví pouze tehdy, když je potřeba), avšak rozprostírá se kolem něj aura tajemna ohledně vražd, které měl spáchat. Stejně tak se občas zachová v rozporu s chováním typického klaďase, avšak my, protřelí diváci, víme, že to budou pouze zastírací manévry. :) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama