Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozhorčený postarší farmár Wick Campbell (Richard Boone) si najme bandu zločincov, len čo sa dozvie, že jeho zverenec hľadá ochranu u konkurenčného farmára.Týchto desať zločincov sa nezastaví pred ničím, sú to rodení zabijaci... (Martin741)

Recenze (7)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Randolph Scott se na westernové role skvěle hodil, o tom žádná, ale nemohu si pomoct, za mě tenhle snímek zásadně nevyniká. Nelíbilo se mi, jak moc dobře končí, to bylo skoro až kýčovité, ale ani průběh nedokázal vyloženě nadchnout. Není to vyloženě špatný příběh, to ne, ale není ani vyloženě skvělý. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv nedosahuje kvalit filmů, které s R. Scottem točil Budd Boetticher, jde o vydařený akční western. Spouštěčem agrese je zde vedle chamtivosti především touha po ženě a není těžké najít i ozvuky klasiky V pravé poledne- ačkoli když přijde na věc, obyvatelé města se i přes svoje řeči po bok hlavního hrdiny proti bandě najatých pistolníků postaví. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Určite jeden z najlepších Randolphových westernov. Príbeh síce nie je nič extra, ale nakoniec sa z neho vyvinie celkom slušná zápletka. Keď je skupinka obkľúčená v dome, atmosféra sa dá krájať, cítiť ako sa v nich miešajú všetky pocity a majú čo robiť, aby prekonali strach. Takisto banda pod vedením démonického Boona má gule a nič im nedaruje. Keď nestačia guľky, začnú lietať dynamity. Škoda slabšie zvládnutých prestreliek a bitiek, ktoré nepôsobia príliš realisticky, inak by to bolo o hviezdu viac. Boone si ale svojho záporáka krásne vychutnal, síce s jeho ksichtom mal takéto postavy počas celej kariéry predplatené, ale tento bol jeden z jeho najlepších. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama