Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři ženy na jednoho muže, to je až příliš! Kdo má vydržet věčné potíže s manželkou, milenkou i hospodyní? Enrico najde skvělé řešení. Místo nich si pořídí Káču, robota, který zvládne všechny domácí práce a nereptá. Ovšem tak snadné to zase není. Když si nevyléčitelný proutník přivede domů novou milenku, Káča začne žárlit... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Nenáročná komedie o podstatě italského muže, ve kterém se skrývá menší, či větší kus Casanovy. A tak se zámožný Enrico Menotti (sám režisér Alberto Sordi) rozhodne vystřídat svoji manželku a hospodyni novým robotem do domácnosti. To, co se zdá jako velký triumf v jeho svobodném rozletu a radostném užívání života, se ovšem mění v pravý opak, kdy se stane poslušným svému robotu-hospodyni, který má výrazné lidské vlastnosti a majetnické nároky na svého pána, které jsou tak ženské a od kterých chtěl být navždy oproštěn. Z dalších rolí: manželka Marisa (Valeria Valeri), která se vydává žít svůj vlastní život, milenka a zároveň sekretářka Claudia Parise (Catherine Spaak), která už nechce stát na druhé koleji, hubatá hospodyně Teresa (Elisa Mainardi), nový Enricův objev Elisabetta (Edwige Fenech), která však s hrůzou utíká před šíleně žárlivým robotem, a samozřejmě robot-hospodyně Caterina (hlas Daniela Caroli), který spojuje to nejlepší i to nejhorší, co si Enrico v domácnosti přál. Není to sice zábava k popukání, ale přesto v dostatečné míře pobaví i vykouzlí úsměv. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

....herci ok ....námet nie je extra originálny-nevadilo by,ale nazvať toto komédiou je vskutku odvážne...občasne sa dá pousmiať ,ale to je tak všetko.... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama