Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mario je zdravotní sestrou. Vede poklidný život a nade vše miluje svou krásnou ženu Ninu. Ta se ale celé dny povaluje doma u televize a Mario citově strádá, o prázdném žaludku nemluvě. Jednoho dne se ale všechno změní. Mario vyhraje v loterii luxusní vůz značky Fiat Argenta. Ženě o výhře neřekne a sám si užívá života na výsluní. V novém bouráku, ho totiž všichni považují minimálně za doktora. Ve vybrané společnosti se konečně pořádně nají a pomiluje krásnou ženu. Když ale auto náhodou ukradnou zloději, Mario se dostane do pěkné šlamastiky a bude mít hodně co vysvětlovat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

dyfur 

všechny recenze uživatele

……možno tým že som to nevidel -da giovane-som sa až tak nebavil, v každom prípade Edwige Fenech a Enrico Montesano nesklamali..... ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Vtipná komedie s klasickou italskou satirou na politickou a společenskou situaci na přelomu sedmdesátých a osmdesátých let. Enrico Montesano v roli zdravotníka, který díky své pracovitosti získá výherní los na nejnovější limuzínu Fiat. Díky autu se dostává do lepší společnosti a nakonec díky omylu a nařčení z terorismu, zahýbá špičkami organizovaného zločinu. První role Edwige Fenech, kde se tato svůdná kráska objevuje jako chladná a pouze o televizi se zajímající manželka. Ne že by Daniela Poggi nestála za hřích, ale Edwige je holt jen jedna :-). ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Milujem taliansku kinematografiu, hoci reziser Nasca mi nic nehovori - a mam proste rad slnecnu, optimisticku, pohodovu Italiu. Tuna ide o komediu, kde chlap miluje zensku, ma kludny zivot a ona len lezi pred telkou, z milostneho zivota ma hovno a zije od zaplatenia jednej faktury k dalsej. Nasca nie je moc znamy reziser a film pravom zapadol, ma isty dej, a tempo, ale skoda toho stredu filmu - deje sa toho len minimum a vladnu vatovo plane plky. Film, ktory sa oplati maximalne raz vidiet, a hned zas rychlo nan zabudnut : 45 % ()

Reklama

Reklama