Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Barry Munday (Patrick Wilson) má rád ženy. Jednoho dne to ale přežene a snaží se v kině o dost mladou dívku. Když dojde na konfrontaci s jejím otcem a jeho trumpetou, Barry se po šesti hodinách probouzí v nemocnici... bez varlat. Vypadá to jako by jeho život skončil, když se náhle objeví žena (Judy Greer), která tvrdí, že čeká Barryho dítě. Barry si však napamatuje že by jí vůbec znal. Poté, co si ale uvědomí, že už nemůže mít vlastní děti, ona může být jeho poslední šancí jak mít vlastní rodinu. (zipacna)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (7)

mira.l 

všechny recenze uživatele

Takové všelijaké to bylo.... chce se mi napsat film za tři a čtvrtá za Chloë Sevigny. A potom, druhá věc, která mě docela bavila, bylo sledovat obličejovou mimiku jak Chloë, tak Judy Greer, to bylo místy docela humorné. Ale... jak je sakra možný koupit shora trumpetou vedenou ránu do přirození, přijít při tom o varlata a mít zcela v pořádku to nad nima?? Takže nakonec za Chloë bude ta třetí, nikoliv čtvrtá *. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Otravné počáteční minuty o přiblbém děvkaři. Když přijde o varlata a objeví se nastávající matka jeho dítěte (Judy Greer), začíná s ní být veseleji (zbožňuju její komediální hlas; kvůli ní jsem si to pustil). Přes optimistický náboj jsem ale nezaznamenal žádné větší dějové vyvrcholení, prostě děj utekl, občas jsem se zasmál, a nic po sobě nezanechal. Dobrá hláška: "Někdy mi připomínáš Joeyho z první série Přátel." # příběh 3 | humor 4 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 3 ()

juta 

všechny recenze uživatele

Celkem slušní herci zde hráli. Film určitě nenadchne každého, to je očividné i ze zdejšího hodnocení, kdyby to točil někdo, kdo má zkušenosti s podobným žánrem, třeba by obsah vyzněl o mnoho lépe. Spíš než komedie se děj prokousává do dramatu, což pro takový film není to pravé. Zasmát pár kouskům se tu dalo a odtažitá romantika byla také příjemná. ()

zipacna 

všechny recenze uživatele

Poté co jsem si přečetl nějaké to info jsem čekal nějakou nesmyslnou prasárnu. Ale ne. Překvapilo mě, jak byl tenhle film v pohodě. To že hlavní postava ztratila svoje vánoční ozdoby bylo podáno celkem slušně (slušně jako opak neslušně). Judy Greer je dost příjemná herečka a podle obrázku mě tak zprvu napadlo, že Patrick Wilson bude hrát nějakýho idiota, jakým je například Will Arnett, kterého opravdu nesnáším. Ale ne. Byl úplně v pohodě, a film plynul rychle a pohodově. Dnes (2011-04-13) má tady na ČSFD tenhle film pouhých 45%, což je myslím dost podhodnocené, ale snad se to do budoucna zlepší. Nebudu se bránit tomu, vidět tenhle film někdy v budoucnu znova. 100% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama