Reklama

Reklama

Jackass Forever

  • USA Jackass 4 (pracovní název) (více)
Trailer 1

Poslední divoké kousky partičky, co má na svědomí sérii Jackass. Legendární šílenci se vracejí na scénu, aby s malou pomocí nových účastníků předvedli další kolo naprosto nepřístojných, zábavných, absurdních a často nebezpečných dobrodružství. V tomto snímku posouvají Johnny a jeho parta hranice ještě dál! (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (95)

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Som fanúšikom Jackass asi od svojich 15-tich, no a po poslednom filme Jackass 3.5 som sa už definitívne rozlúčila s touto sériou. Avšak nové Jackass forever ma príjemne prekvapilo. Vždy ma vedel tento humor dostať do kolien, tak myslela som si, že z toho vyrastiem, ale nie nevyrástla som, stále ma to baví. Majú chlapci môj obdiv, vždy vedia vymyslieť spôsob ako sa vtipne prizabiť. Riadia sa heslom “If you're gonna be dumb, you gotta be tough”. Účinkuje tu ako vždy stará dobrá zostavička, aj keď už trochu prešedivelá, na čele s Johnnym Knoxwillom. Vidieť opäť Johnnyho v tých jeho aviatoroch a tričku Ramones, ktorý sa rozhodne skočiť oproti býkovi (aj keď ho to bude stáť zlomené rebro, zápästie a otras mozgu), no kto by ho nemiloval. 😁👌 ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Jackass sú späť, síce sa dosť opakujú ale komu to vadí. Opäť je to ohromná sranda, plná nechutností a šialeností. Chlapci aj na svoj vek predviedli šialené veci a to sa im musí nechať. Nostalgia úplne nevyužitá ale odpúšťam a snáď ešte aspoň jedno Jackass bude. Síce to by už asi bola ich smrť.  Za 4*. ()

Reklama

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

Nostalgie z Jackass se po letech nedostavila! Většinou genericky oplzlé  scénky už jsme viděli v době kdy to bylo těžce cool. Celé je to takový marný pokus na sebe po letech znovu upozornit. Znuděně jsem se za celý díl pousmál jen včelímu roji v rozkroku Steva- O, létajícímu Zachovi do kaktusů a hokejové střelbě na Ehrena v brance. Doba zhovadilých kousků těchhle magorů už je zkrátka o jednu generaci fuč. 2/10 ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Je fajn sa po tak dlhom čase vrátiť k tejto partičke. Niektorí chýbajú, iní boli nahradení. V zásade ale baví hlavne stará parta. Nie nováčikovia. Jackass je ale drsnejší. Kopec krát som mal problém udržať oči na obrazovke. Cup test rozhodne najhoršia vec v celom filme. Ehren McGhehey je pán. A mal asi zo všetkých najväčšiu smolu. Úvod s Peniszzilou potešil. V zásade presne to, čo jeden od toho očakáva. Vracanie, prdenie, zatváranie očí a neustály smiech. Fajn rozlúčka ( ak to teda rozlúčka je). ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Abych byl upřímný, tak se mi Jackass 4.5 paradoxně líbil o trochu víc. Ne že by Jackass Forever nebyl dostatečně šílený a nechutný, ale určité scény mi přišly takové nijaké, výtku mám i k některým novým účastníkům, někteří jsou extrémně nesympatičtí, jiní zase nezajímaví. Jako celek je čtvrtý Jackass takový neurážející průměr. Tak či tak se těším na další šílenosti. 6/10. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (14)

  • Během scénky, kdy členové Jackass terorizují své kolegy v místnosti bez světla, si můžeme všimnout Chrise Pontiuse, který si vkládá přirození mezi stehna a parafrázuje tak postavu Jamese Gumba alias Buffalo Billa – sériového vraha z thrilleru Mlčení jehňátek (1991), jehož ztvárnil americký herec Ted Levine. (J.Lajner)
  • Při zapalování prdu pod vodou nedošlo k explozi metanu z prdu, ale acetylenu, kterým se snažili prd zapálit. Je možné si všimnout, že hořák během pokusu o zapálení pod vodou zhasl a plyn chvilku utíkal do sběrné nádoby. (Oh_crap)

Související novinky

Paramount odkládá své hity

Paramount odkládá své hity

02.09.2021

Tak jsme zase zpátky. Zkraje léta se ještě zdálo, že by se třeba koronavirová situace z loňského roku nemusela úplně opakovat, nyní to ale vypadá, že dřívější katastrofické předpovědi, že se filmový… (více)

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama