Reklama

Reklama

Jackass Forever

  • USA Jackass 4 (pracovní název) (více)
Trailer 2

Poslední divoké kousky partičky, co má na svědomí sérii Jackass. Legendární šílenci se vracejí na scénu, aby s malou pomocí nových účastníků předvedli další kolo naprosto nepřístojných, zábavných, absurdních a často nebezpečných dobrodružství. V tomto snímku posouvají Johnny a jeho parta hranice ještě dál! (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (95)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Pokud vám něco celý život vychází, tak proč to měnit? Jackass se vrací a bez špetky inovace pouze recykluje předchozí kousky. Tento díl je především výjimečný mimořádným výskytem penachimů, které jsou k vidění takřka v každém záběru. Samozřejmě nemohou chybět ani hovna, prdy a šeredně tlustá prasata. Kupodivu to však celé nějak funguje a já se při sledování celkem bavil. Nejlépe sice hodnotím scénky založené na skrytých kamerách, ale přiznávám, že jsem se často smál i při většině ostatních počinů. Tou nejvtipnější částí však zůstává, že se Johnny a Steve již brzy za starce ani nemusejí převlékat. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jackass 2 (2006) úplně si vybavuju tu dobu, kdy jsem na to koukal s kámošem a venku jsme se pak snažili  napodobit jejich kousky nebo vymýšleli nové. Od té doby, mám rád Knoxvilla a s radostí jsem sledoval filmy, ve kterých se objevil - můj nejoblíbenější a asi i jeho nejlepší film v kariéře - The Dukes of Hazzard. Příjemná nostalgie, konec jedné éry. Jackass Forever ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jackass už rozhodně přišlo o tu svou originalitu a ztřeštěnost z dob minulých. Teď už je to jen parta starých opelichaných a šedivých týpků, kteří rádi ukazují svoje genitálie a pijí zvířecí semeno. Před pár lety snad neexistoval nikdo, kdo by netušil kdo jsou Jackass a jejich scénky kolovaly všude na internetu. Snad jen ze soucitu uděluji 2*. ()

blackkocour odpad!

všechny recenze uživatele

Uznávám, Děda mizera byl ještě posledním vyhaslý bod na konci smradlavého tunelu plný hoven. Viděl jsem v Noksvilovi i trochu Borata, a přes to, že jsem předtím žádný film s Jackass neviděl. Proč bych se také měl smát zábavě pro primitivy, a hodně se ujebat nad smradům z družiny, co si hovna mažou po ksichtu, serfujou po tlustoprdovi, hážou si na hlavy bowlingové koule, chčijou si do kaďáku, nastrčí si do toho banán a jahodu, a vymačkaj si domácí milkshake. Tohle není z mé gerontní fantazie, jen hodně koukám na fetiš porno. Pokud existuje ve slovníku termín "americká zábava", k těmhle filmům se přiloží odkaz s URL. Mrzačení do toho bodu, kdy už necítíte žádný lidský cit, kdy se vám koule roztaví jako tavený sýr, kdy se žaludek smrkne do arašídu, a kdy spermie z toho neustálýho vyřazování, už ztratí balanc a zrak, a spletou si místo vajíčka ledviny, a opravdu, tohle nechce žádná ženská. Užijte si zábavu pro všechny jaderné fyziky, vědce, pedagogy, kvantový fyziky, inženýry, a premiéry. Ty určitě nedělají po celých nocích nic jiného, jen čumějí na tyhle umělecké vitráže, které by se skvěle vyjímaly v Louvru. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Poslední zářez do této série a celkem fajn podívaná. Nejvíc mě asi pobavila tmavá místnost, kde respondenti nevěděli, co se děje a zda tam s nimi vůbec je onen jedovatý had. Zbytek skečů typický, některé méně, jiné více šílené a jakmile naskočily závěrečné titulky, nabyl jsem pocitu, že bych klidně rád viděl víc. No, bohužel. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (14)

  • Protože většina filmu Jackass Forever byla natočena během pandemie covid-19, všichni členové herců a štábu museli být testováni na covid-19 každý den natáčení. To zvýšilo rozpočet o více než 1 milion amerických dolarů. (KGBelik)
  • Během scénky, kdy členové Jackass terorizují své kolegy v místnosti bez světla, si můžeme všimnout Chrise Pontiuse, který si vkládá přirození mezi stehna a parafrázuje tak postavu Jamese Gumba alias Buffalo Billa – sériového vraha z thrilleru Mlčení jehňátek (1991), jehož ztvárnil americký herec Ted Levine. (J.Lajner)
  • Scéna, kde Johnny Knoxville (jako Irving Zisman) sedí na invalidním vozíku na autobusové zastávce, zatímco jeho svetr hoří, byla uvedena v upoutávkách, ale do filmu se nedostala. (KGBelik)

Související novinky

Paramount odkládá své hity

Paramount odkládá své hity

02.09.2021

Tak jsme zase zpátky. Zkraje léta se ještě zdálo, že by se třeba koronavirová situace z loňského roku nemusela úplně opakovat, nyní to ale vypadá, že dřívější katastrofické předpovědi, že se filmový… (více)

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama