Reklama

Reklama

Jackass Forever

  • USA Jackass 4 (pracovní název) (více)
Trailer 2

Poslední divoké kousky partičky, co má na svědomí sérii Jackass. Legendární šílenci se vracejí na scénu, aby s malou pomocí nových účastníků předvedli další kolo naprosto nepřístojných, zábavných, absurdních a často nebezpečných dobrodružství. V tomto snímku posouvají Johnny a jeho parta hranice ještě dál! (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (95)

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Som fanúšikom Jackass asi od svojich 15-tich, no a po poslednom filme Jackass 3.5 som sa už definitívne rozlúčila s touto sériou. Avšak nové Jackass forever ma príjemne prekvapilo. Vždy ma vedel tento humor dostať do kolien, tak myslela som si, že z toho vyrastiem, ale nie nevyrástla som, stále ma to baví. Majú chlapci môj obdiv, vždy vedia vymyslieť spôsob ako sa vtipne prizabiť. Riadia sa heslom “If you're gonna be dumb, you gotta be tough”. Účinkuje tu ako vždy stará dobrá zostavička, aj keď už trochu prešedivelá, na čele s Johnnym Knoxwillom. Vidieť opäť Johnnyho v tých jeho aviatoroch a tričku Ramones, ktorý sa rozhodne skočiť oproti býkovi (aj keď ho to bude stáť zlomené rebro, zápästie a otras mozgu), no kto by ho nemiloval. 😁👌 ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Už jen průměrná zábava, která sází na nostalgii a kde většina obsahu sestává z bouchání do koulí, prašivých a ohraných nápadů. Po pauze 10 let jsem čekal i lepší brainstorm. Crew nových členů chybí chemie a charisma, má to pro mě divnou pachuť kvůli kauze Bam Margera. V podstatě jediný se mi líbilo Pontiusaurus-intro a když býk zrasil Knoxvilla. Jackass je holt velká a zavedená značka, která bude pokračovat 4ever - pro tvrdý $$$ a nehledě na starý fans (jsem děcko přímo odchovaný tady tím, potažmo CKY atd). P.S. o chlup lepší je Jackass 4.5 ()

Reklama

blackkocour odpad!

všechny recenze uživatele

Uznávám, Děda mizera byl ještě posledním vyhaslý bod na konci smradlavého tunelu plný hoven. Viděl jsem v Noksvilovi i trochu Borata, a přes to, že jsem předtím žádný film s Jackass neviděl. Proč bych se také měl smát zábavě pro primitivy, a hodně se ujebat nad smradům z družiny, co si hovna mažou po ksichtu, serfujou po tlustoprdovi, hážou si na hlavy bowlingové koule, chčijou si do kaďáku, nastrčí si do toho banán a jahodu, a vymačkaj si domácí milkshake. Tohle není z mé gerontní fantazie, jen hodně koukám na fetiš porno. Pokud existuje ve slovníku termín "americká zábava", k těmhle filmům se přiloží odkaz s URL. Mrzačení do toho bodu, kdy už necítíte žádný lidský cit, kdy se vám koule roztaví jako tavený sýr, kdy se žaludek smrkne do arašídu, a kdy spermie z toho neustálýho vyřazování, už ztratí balanc a zrak, a spletou si místo vajíčka ledviny, a opravdu, tohle nechce žádná ženská. Užijte si zábavu pro všechny jaderné fyziky, vědce, pedagogy, kvantový fyziky, inženýry, a premiéry. Ty určitě nedělají po celých nocích nic jiného, jen čumějí na tyhle umělecké vitráže, které by se skvěle vyjímaly v Louvru. ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

Zaručeně nejlepší díl z celé série. Jackass Forever je prostě solidní nálož extrémně pitomý zábavy pro extrémně pitomý lidi. Celé to však působí pěkně svěže a dobře, což je sakra fajn. Celá Jackass partička je už o mnoho starší, ovšem to je rozhodně nezastavuje v dělání dalších hovadin. A jelikož jsem člověk s ne moc vytříbeným smyslem pro humor, byl tohle pro mě ideální komediální prožitek. I přesto, že mě dost štvala ta Bam Margera kauza, naštěstí jsem to přes můj menší odpor vůči němu jakožto osobě nakonec přežil, i přesto, že mi taky chyběl, o tom žádná. Film je však plný skvělých záležitostí, přičemž netroufám si ani popravdě říct, který z nich byla nejméně šílená či dobrá. Celé je to také rozhodně podle mého názoru ještě o mnoho lepší než třetí díl, který bohužel v některých věcech zůstal pozadu a zdaleka nebyl tak dobrý jako tohle. Pokud jste tedy i vy přišli na chuť Jackass filmům, myslím, že se jedná o záležitost, která opravdu stojí za zhlédnutí. 5/5 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Skull & Crutches. To první je už x-krát rozbité, ty druhé mají ošoupané všechny gumové nástavce. Nyní lehce na vlnách nostalgie a ze zesílenými ataky na koule (možná proto, aby si ti stále dětinští pánové dokázali, že je ještě mají). Divák už snad za ty roky ví, do čeho jde, takže házet odpady mi přijde trochu pozérské. Nejdrsnější kousek asi „the marching band“ a to se ani nedostali k těch plechovým vratům, o které se měli rozmáznout.. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (14)

  • Při zapalování prdu pod vodou nedošlo k explozi metanu z prdu, ale acetylenu, kterým se snažili prd zapálit. Je možné si všimnout, že hořák během pokusu o zapálení pod vodou zhasl a plyn chvilku utíkal do sběrné nádoby. (Oh_crap)
  • Jackass 4 bude prvý film, ak nepočítame spin-off, bez Ryana Dunna, ktorý zahynul pri autonehode v roku 2011. (Game90)
  • Johnny Knoxville pri natáčaní „magického triku pre býka“ dostal otras mozgu a krvácanie do mozgu a zlomil si rebro aj zápästie. (Game90)

Související novinky

Paramount odkládá své hity

Paramount odkládá své hity

02.09.2021

Tak jsme zase zpátky. Zkraje léta se ještě zdálo, že by se třeba koronavirová situace z loňského roku nemusela úplně opakovat, nyní to ale vypadá, že dřívější katastrofické předpovědi, že se filmový… (více)

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama