Reklama

Reklama

Recenze (5)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Příjemný béčkový noirek se skvělou atmosférou a hlavně zajímavým příběhem, který drží v napětí až do konce. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Axte funda beckovych noir filmov, tak cosi to do seba ma, ale ja som sa hlavne v strede priserne nudil. James V. Kern by uspesne obstal pri udelovani cien v kategorii "profesionalny nudil". 45 % ()

Reklama

Chajimwitz 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je béčko dle mýho gusta! Občas se mi při šmírování po IMDb podaří narazit na něco opravdu hodně koukatelného,což je právě tento případ.Snímku sluší "černobílo" a hlavně hudba P.I.Čajkovského. ()

Kenneth 

všechny recenze uživatele

Jeff a Ellen se potkají rok po smrti Jeffovy nastávající ženy. Od toho okamžiku se začnou dít podivné věci. Zatímco Jeff mluví o nešťastných náhodách, Ellen se snaží zjistit, co za tím je. Film je to zajímavý, i když děj je pomalý. Závěr může být pro někoho překvapivý, i když je logický. Jenom si nedokážu představit, jak v takovém případě mohly být některé věci provedeny. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Zvlastni filmek s pokusem napodobit atmosferu filmu jako je napr. Suspicion, coz se zde ne uplne dari. Robert Young i krasna Betsy Drake v hlavnich rolich jsou celkem dobri, vse ostatni je hodne beckoidni. Nicmene pro "fajsmekry" jako jsem ja to je kousek docela zajimavy, vcetne zaveru...Objektivne se pres prumerne hodnoceni jit ale neda. P.S.: Hlavni hrdina bydli v jednom z nejkrasnejsich (modelu) domu, jaky jsem ve filmech zatim videl. Opravdu bydleni snu... :-) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama